|
||||
|
||||
ma kilaze su razne,od par kg pa sve do 12,5kg najveca koju sam imao,imao sam i smudja od oko 12kg ali je slika nazalost stradala.......
evo jos jedna lepa |
|
||||
|
||||
Da lepa, prelepa, oko 8 kg.
|
|
|||
|
|||
Ebo te nemoj vise stavljati ove ajkule hvata me jeza kad pomislim kakav je osecaj imati tako veliki komad na udici. Svaka cast odlicni ulovi, na zalost ovde takvih komada nema gde ja pecam, ima smudja i pastrmke a i udari po neki som pa odnese sve sa sobom.
|
|
|||
|
|||
kratki sta se desava s tobom ,kod mene svi ribolovci postadose tragaci a ti obrnuto!?
|
|
||||
|
||||
Pa ako budes cekao do ove godine koja se nalazi na njegovoj fotki, bice i tvoji uhranjeniji
|
||||
|
||||
U pravu si, do 2059. godine moji šaranci će dobrooo porasti, ima da naguraju na 240 kg, a to je duplo teže od mene.
|
|
|||
|
|||
Laki bio sam i ja ribolovac pa sam se prekvalifikovao samo na trazenje, ali novcici i artefakti se ne razmnozavaju kao riba pa sad pecam i trazim.
|
|
||||
|
||||
Citat:
a sto se soma tice,postavio bih i neku sliku soma ali nazalost nista u digitalnom formatu,mozda nekada skeniram i postavim,evo za uzvrat amuri i stuka.i bar malo da ti realno docaram kako izgleda drzati to na stapu..... |
|
|||
|
|||
kako si se vratio iz 2059godine ,jesu li napravili vremenske masine
|
|
||||
|
||||
ma nisu oni napravili,vec sam ja napravio.....salim se....to je normalno na mojim slikama,nikada ne podesavam datum....ebi ga...
|
|
|