|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
ja ucio ruski...eto vidis da ipak treba a rekli nam da nam to u zivotu ne treba
da ssu kopali bilo bi potkova koliko hoces....bar mozes iz ovog klipa zakljuciti da asov u vazduhu neces promasiti
|
|||
|
|||
Citat:
Ako je tako corav aparat onda stvarno ne znam cemu sluzi! |
|
||||
|
||||
I.Dzone, ako nije tajna, jel to opet na neki drugi nacin pokusavas promovisati ono sto je ovdje zabranjeno. Vas vise me odmah upucuje na jednu, ovdje, zaboravljenu stvar i ne zelim je vise ovdje ni pominjati. Izbrisacu ti postove iz ove teme, cisto iz nekih mojih razloga. Drugi put pisi samo u svoje ime i nece biti nikakvih problema, cisto da ne mislis da sam licno na tebe ljut. Mislim da znas o cemu govorim i neka tako ostane i ubuduce, inace cu morati uraditi nesto drugo, a to ne zelim, ipak se poznajemo licno.
|
||||
|
||||
Obrisao mi ovaj post.Nisi mi odgovorio na pitanja??Bio bi red.
|
|
||||
|
||||
Odgovorio sam ti na sve. nema potrebe raditi nesto po svaku cijenu. Zelim ti sve najbolje u zivotu!!!
|
||||
|
||||
ma ja se onako nasalio,neznam ne poznajem detektor i nikad ga nisam koristio.ima jedan u selu (ne radi vise) tako nesto slicno...al ga nisam cuo da je nesto srecan sa njim.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Jeste da forum sluzi tome ali ovo je ipak necija kuca sa strogim pravilima sa kojima smo svi upoznati ako nezelis postovati domacina onda mu i ne ulazi u kucu. I da se vratimo na temu- Moje licno misljenje je da ti GPX nece pruziti nista vise nalaza od bilo kog boljeg uredjaja i iza ovog stojim!
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Srecno onda
Nadam se da ces biti realan u vezi utisaka kasnije jer sam ja bio blizu kupovine prethodnog GPX4500...
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Neki novcic | ArchNosferatu | Novac | 1 | 18.10.2010 00:02 |
Testiranje LORENZ DEEP MAX 3 | kratki | Testiranje detektora | 0 | 20.09.2006 10:41 |
Lorenz Deepmax X3 | kratki | Vrste i namjena | 2 | 05.08.2006 10:31 |