|
|||
|
|||
GoldMax i sondu od 27cm, nices pogresiti, ja sam imao oba i ostao na GoldMaxu bas zbog toga sto si pomenuo........
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
pozdrav svima
da ozivim ovu temu malo a da nebih otvarao novu sa istom tematikom zelim da kupim neki detektor kao za mene pocetnika nizeg cenovnog ranga da se upoznam sa tom stvarcicom kako radi i ostalo pa kasnije mozda i razmislim za nesto bolje poput vasih Molim Vas za preporuku dosta sam procitao o fisherovom modelu F2 ili neki u tom njegovom cenovnom rangu koji moze da sluzi nameni pocetnika? |
|
||||
|
||||
Fisher F-2 kosta nekih 260 Evra, nakon nekoliko mjeseci dobices volju da kupis nesto jace, to cete onda kostati jos nekih 600 Evra, nakon toga neces biti zadovoljan ni njime jer ces cuti ili vidjeti da ima jos jacih, to cete onda kostati jos nekih 700 ili 800 evra, onda ces opet itd itd. Ti sada sracunaj sve to i na kraju vidi koliko cete izaci jedan detektor koji trenutno kosta nekih, recimo, 800 Evra...rezultat, duplo vise nego da si ga odmah kupio. U redu, one stare mozes uvijek prodati i vratiti jedan dio para, ali u svakom slucaju bices na gubitku. Ti sada razmisli dobro sta ces i kako ces
|
|||
|
|||
moj savet:kupi nov,jer novo je novo.ja nisam imao srece sa rucnim radovima i ne preporucujem
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|