|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
Trenutno sam na odmoru bez aparata, bavim se isključivo ribolovom i ronjenjem. Za tridesatak dana postavit ću ga na forum, ide duboko i široko, nema šanse da bilo što promakne, radi toga ima i manu, treba kopati poširoku rupu jer nije precizan u lociranju. Na oranici je totalno neupotrebljiv. |
|
||||
|
||||
Inace vecina aparata na oranicama su neupotrebljivi razlog lose vodjenje sonde. Dali se taj program moze upotrebiti na DFX ?
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Pošto se radi o jako sličnim aparatima, vjerujem da je kompatibilan s DFX -om.
|
|
|||
|
|||
Nema tu nikakve tajne.Malo povecaj Ac Sens,ukljuci Mixed Mode,takodje VCO,Preamp Gain povecaj koliko god mozes 3 - 4,zavisi od terena.Takodje diskriminacija:accep t:-30 - +94 reject +95 i to je to.
Inace Xlt i Dfx su potpuno isti aparati,jedina razlika je sto DFX ima 2 frekvencije (Dual Frekvency 3 kHz i 15 kHz),a to je vec posebna prica..I ja sam ga skoro nabavio,tek se upoznajemo .15 kHz je super za jako male srebrne ili zlatne novcice-jako je osetljiv. Najvazniji savet:trazi polako sa DFX-om Zao mi je sto nisam ranije odgovorio,ali cerkica mi je pala sa stepenica neki dan i to sa velike visine.Neverovatno ali nije nista slomila-samo mi je taj dogadjaj oduzeo 3 godine zivota. Pozdrav svima ps.Enigma zavidim ti...ronjenje,ribolo v...smrc to su mi hobi br3 i br 4.Naravno Arheologija je Br1 a Br2 je moj Xt 600 |
|
||||
|
||||
Dragi moj Juliane, na samom početku sam skužio da smo jako, jako slični u pristupu i realizaciji.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Alat za kopanje | kratki | Zanimljivosti | 27 | 19.09.2006 22:48 |