|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Malo sam se potrudio i na netu nasao original doticne mape!Razlika je ocigledna
|
|
|||
|
|||
cini mi se da sam i ja cuo da je na Kosovu zakopano mada nema logike da se zakopava tamo gdje ides da se bijes...
|
|
||||
|
||||
pa abice da je zakopanp prije bitke da u slucaju poraza ne padne neprijatelju u ruke...uostalom ne znam
|
|||
|
|||
mozda si u pravu
vjerovatno je zakopano u blizini mjesta gdje se prije bitke nalazilo to jest vjerovatno gdje je Lazarova rezidencija bila al posto slabo mislim s nasom istorijom ne znam gdje se naslazila al mi se cini da sam citao da je Lazar kretao iz Krusevca al nisam siguran nema veze ja totalno skrenu s Lazarom na ovom topicu ovdje se diskutuje o Himovicu a ne o Lazaru izvinite momci |
|
|||
|
|||
Citat:
a vidish... nisam znao da se ona pecina tako zove... provericu, mozda je sluchajnost. a kako se zove ta vrvina, ne vidi se najbolje. moz li malo lepshe to da skenirash? |
|
|||
|
|||
Citat:
danas Jelenkovici iz ... jednog sela pored B.P. ako ocesh da saradjujemo... dedina keva iz te familije, zna kako se svaki shumarak zove... a za lokaciju vodenice nije bash siguran... |
|
|||
|
|||
Citat:
il bar text da bude chitak. zivo me interesuje samo... to su pavkovic i lazarevic 3 meseca dinamitom vadili danas je samo rupa sumnjam da je ishta ostalo |
|
||||
|
||||
pise putanja-vrvina ne pise ime vrvine
imam jos jednu sa supljim kamenom |
|
|||
|
|||
pa daj, shta si se stiso
|