|
||||
|
||||
Taj mali lupeta do bola, ako ne smanji tempo rok trajanja mu je jako kratak na ovom uzornom forumu. Neće biti ni prvi ni zadnji koji je odletio.
|
|
||||
|
||||
stvarno ima jak tempo, sta ti je mladost...
vumidet Datum registriranja: 25.07.2010 Priloga: 77 |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
1. Za dobar forum ne moras da kazes da je uzoran- TO SE VIDI.
2. Nije lepo reci za nekog da lupeta,a pre toga ne pogledati sebe. 3. Nije lepo pricati bilo sta o nekom koga ne poznajes i nije pravedno suditi o nekom na prvi pogled. 4. Uporedio sam whites coinmaster sa garetom ace 150. Nije bio ni blizu toliko dobar kao whites koji je 25 godina stariji. 5. Mudrost se stice ucenjem, a ne godinama. Pozz! |
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
Citat:
imam jos te tvoje poruke , lepo sam ti rekao da je to durunda i da se ne trosis nego da kupis nesto drugo... |
|
||||
|
||||
Prvo pročitaj sve teme i pripadajuće priloge, da bi naučio najelementarnije stvari na kojima počiva ovaj hobi. Tek nakon toga se upuštaj u diskusije, jer ispadaš smiješan i zagađuješ forume svojom glupošću, koja proizlazi iz neznanja. Spusti se na zemlju, pitaj, uči i budi zahvalan na znaju koje ti pada s neba, a mani se bahatosti i nekulture.
Nema ljutnje jer trenutno stvari tako stoje, nadam se ne zadugo, uhvati se učenja i sve će biti uredno. |
|
|||
|
|||
Za 6000. I zadovoljan sam sa njim. Necu da ga menjam u skorije vreme.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Pozdrav.Koji je to Whites 6000,
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Garrett.... | adrijano | Vrste i namjena | 12 | 14.06.2009 22:34 |
Garret ADS | Ljuba | Vrste i namjena | 12 | 21.04.2008 09:24 |
Instruction manual za garret master hunter ads7 | Ljuba | Vrste i namjena | 4 | 06.04.2008 00:20 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |