|
Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Vaš omiljeni istoriski spektakl: | |||
Braveheart (Hrabro srce) | 19 | 19,79% | |
Gladiator | 34 | 35,42% | |
Alexander | 12 | 12,50% | |
3oo | 14 | 14,58% | |
HBO Rome (Rim) | 16 | 16,67% | |
Apocalypto | 5 | 5,21% | |
Titus | 3 | 3,13% | |
Troy (Troja) | 15 | 15,63% | |
BBC Hannibal | 2 | 2,08% | |
Pathfinder | 3 | 3,13% | |
Julius Caesar | 9 | 9,38% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 96. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
I ja sam odrastao uz bioskop i zaista je tuzno sto toga vise nema.... Naravno i ja ne zelim nikakvu raspravu,takodje sam samo izneo svoje misljenje. Pozdrav Apostata |
|
||||
|
||||
Ja se sjecam samo gladijatora, ostalih se ne sjecam, mozda sam i njih gledao ali ih ne znam po imenima. U gladijatoru je puno krvi, previse, ali mi se svidja sama prica, koja pokazuje patnje ljudi toga vremena, u ovom slucaju jednoga legionara. Meni licno, najbolja scena je bila kada je Komodus usao u arenu i rekao Maximusu da skine masku...tada sam se vec sav najezio
|
|||
|
|||
Po mom izgoru najbolji povijesni filmovi ( zar samo spektakli ) su 1." Smiješna strana povijesti" od Mel Brooksa. 2. "Brayanov život" od Monti Pytona. Naravno tu su i : Vruća sedla, Potraga za sv. Gralom i Muškarci u tajicama. Da ga samo vidim tko može prigovoriti ovim filmovima!!!
|
|
||||
|
||||
U pravu si,Mel Brooks je smesan,zanimljiv...... ako imas 15-ak godina,a za Monty-ja ti treba par godina vise.....
|
|
||||
|
||||
Vlasnik sam originalnog dvd Gladijaror sa 2 diska. Jedan je film a drugi je odlicni dokumentarac. Cim se pojavio u prodaji odmah sam ga kupio. Pustio sam ga na mom "kucnom bioskopu" odvrnuo malo jace subwoofer. Kad je pocela ona artiljerija na pocetku poceli su mi se tresti prozori. Dozivljaj je pravi sa full opremom za filmove. Ako ste ga gledali sa crno belim televizorom necete nista videti a ni cuti. U jednoj sceni cuo sam vrane u zadnjem levom zvucniku. Ima dobrih zvucnih efekata.
|
|
||||
|
||||
Zar jo sneko gleda na CB televizoru...ne vjerujem bas u to
|
||||
|
||||
Ja gledam monokromatsku sliku jer mi boje ništa ne znače, koristim " Denon " kućno kino u kombinaciji s "Energy" zvučnicima 6 X 200 W sinusne snage i mogu sa zadovoljstvom reći da solidno doživljavam predstavu.
|
|
|||
|
|||
Bratic, ti si jos dobar. Ja sedim pored 4X4 X200 wati do kraja odsarafljeno i samo cujem neko saputanje. Tv 127 pljazma ali vatam sliku ispred ekran el ako se udaljim 2 m. neznam vise demi je tv.
|
|
||||
|
||||
Ebiga, imamo isti problem i zato je naj bolje da sjednemo nasuprotno i buljimo jedan u drugog uz mučenićki blagoslov.
|
|
|||
|
|||
bratic jos jedno pilence da ubacimo medju nas da nam razbija mamurluk inace bice monotonija
|
|
|