|
|||
|
|||
kad sam bio mali mi ga zvali tecni kristal
naravno tehnologija je napredovala |
|
|||
|
|||
Deki posto se znamo i znam da si pre prodao Gmaxx-a II nego sto si ga kupio i da nisi bio nimalo zadovoljan dubinom iako si imao i sondu 38x45 cisto sumnjam da ce ti toliko prirasti srcu i Deus ili je mozda u trendu da se ima luksuzna makina? I naravno da te sluzi dugo dugo godina!
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
ne bi bilo lose da milan osvezi ponovo temu za gril i da vidim polako koliko nas ima,posto sam domacin,mora biti sve na svom mestu,od dolaska do polaska
|
|||
|
|||
Tako je Deki Gmax je u sigurnim rukama.
Verovatno bi vecina nas isto postupila kao i ti da se ima sredstava. Ja bih bio najsrecniji kada bih licno mogao da se uverim u kvalitete i mane svakog novog detektora. Ovako dok ja skupim pare ono vec izadje neki novi i tako u krug |
|
||||
|
||||
Sredinom godine ce se u deusove sonde ugradjivati nove baterije koje ce mu produziti rad sa 8 na nekih 13h u Goldmaxx rezimu rada. Ujedno ce se u isto vrijeme pojaviti i dubinske sonde za njega u kojima ce vec biti ugradjene te nove baterije. Poznati problemi sa stezacima na stapu detektora su prevazidjeni a prodavci istih su tu prvu seriju besplatno mijenjali (samo stap ili kako da nazovem to).
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
I drugi put
Slične teme | ||||