|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Fabijanus mozda sam glup ko zna ali sad te stvarno nerazumijem, ja spustam lopticu a vi je udarate sto jace. Mislio sam da cete bar procitati novu temu koju sam postavio.
|
|
|||
|
|||
...bez ljutnje ...
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
pa vidis da sam i ja udario na salu da smirimo strasti |
|
|||
|
|||
Cudo je ova danasnja tehnika, racunari, internet i kako preko svega toga, mala, posve nebitna i sitnodusna, vulgarna i prosta bica mogu tu da postanu tako veliki, pametni, pa i opasni. 'Ocete sline da vam posaljem moj mensin sertifikat ? Zalosno je to sto i ne kapirate koliko ste jadni.
|
|
||||
|
||||
sto se tice certifikata mense tvoji postovi ovde a narocito tvoja recitost su vise nego dovoljni da nas sve onako globalno ubedis u verodostojnost te tvrdnje
zeleci da ti pomognem i sa najboljim zeljama za ozdravljenje pozvao sam prijatelja koji je analizirao tvoje pisanije ovde i on mi je kao odgovor poslao e mail sledeceg sadrzaja/skracena verzija/- s obziram na prikazene umotvorine u vidu pisanja slobodan sam da zakljucim da je lice najverovatnije maloletnik ili u najboljem slucaju mladji punoletnik u stadijumu teske paranoidne sizofrenije, proistekle pre svega iz dogadjaja u detinjstvu, najverovatnije je da ga je i majka ranije odbila od sise, pa je navikom poteran poceo da sisa komsiju, kasnije je to i neko od rodbine uocio pa mu i sam ponudio zadovoljenje potrebe/najcesce ujak/lecenje je moguce ali najcesce dolazi do istog bez saradnje pacijenta pa ovim putem zamoljavam roditelje da ga upute u najblizu kliniku zatvorenog tipa na dublju psihoanalizu uz koriscenje najmodernijih ludackih kosulja i niskih struja koje nece ozlediti pacijenta isto tako uz primenu najnovijih lekova predlazem i radnu terapiju, sto se tice posla predlazem jedan od nacina da brzo dodje do istog a to je zavod za zaposljavanje |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
E moji ljudi vidite kako je tesko biti covek a budale se ne radjaju, same nicu poput K.... Vumi najlubaznije bih te zamolio da ovakve ispade strucnog znanja sankcionises pa da mi prosti, jadni, bedni nastavimo dalje sa nasim jedinstvenim sajtom koji nas je okupio iz sasvim drugih pobuda.
|
|
||||
|
||||
Citat:
mislim ipak bi trebao da se potrudi , eeejjjj zdravlje je u pitanju... |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Knjiga sa mapama rimskih ostava | Vumi | Zanimljivosti | 18 | 13.03.2007 17:49 |
Biste rimskih vladara | Vumi | Antika | 4 | 01.07.2005 14:58 |