|
|||
|
|||
i meni je odmah pala na pamet diploma jos prije nego sam procitaop text droopsyblooda
|
|
|||
|
|||
Meni se ipak vise svidjaju Medaljoni
|
|
|||
|
|||
An extremely rare and important diploma, naming units in the ...
ako je tako rijetka i vazna kako je nijedan muzej nije otkupio me cudi? |
|
|||
|
|||
Vidi sta se desilo mom teci !!!
Moj teca je EX. vozac u jednoj propaloj firmi u Leskovcu ... kad je jednom terao neke materijale za Makedoniju na jednom parkingu je parkirao kamion koji je zbog tezine propao zadnjim tockom u asvaltu parkinga. I dok je dosao slep sluzba da ga izvade proslo je dosta vremena jer je bilo kasno preko noci. Izvukli su ga tek pred zoru i on je nastavio da vozi, ali sta se je desilo tamo. Na mestu tog parkinga bilo je rimsko ili Anticko nalaziste i on je propao tockom u ostavu. Murija i ostali radnici koji su tu kasnije dosli zbog "nazovi nesrece" kad je svanulo i kad su poceli da rade na popravki terena nasli su 2 metalna kofera puna dijamanata i dragog kamenja od velike vrednosti .... Moj teca i dan danas nemoze da prezali to ... kaze da nikad nije bio blizi sreci nego tad. I dalje cuva isecak iz novina koji je neposredno posle toga izasao kao glavna tema ... |
|
|||
|
|||
Zanimljiva tema ali eto sta mu je promaklo. Da je ostao i kojim slucajem on to pronasao dobio bix verovatno svojih 10% ali on je morao da ode, a radnicim a nista nije dato jer su bili na radnom vremenu ... steta brate i to velika ...
|
|
||||
|
||||
i to je sigurno sve zavrsilo u muzeju
|
||||
|
||||
Kakvo drago kamenje i kakvi dragulji o cemu ti pricas o Rimu?
|
|
|||
|
|||
pa neznam jel bilo Rimsko ili jbm li ga od kojih ali znam da su bili dragulji i drago kamenje ... e sad dali su bile ogrlice to nisam pitao, ali mogu da uzmem isecak pa da vam posaljem da vidite ...
|
|
|||
|
|||
verovatno je POLA od toga zavrsilo po dzepovima a pola u Muzeju ...
|
|
||||
|
||||
ajde posalji taj "isecak" ......sve dok nevidim i procitam ostajem pri svom misljenju da je to "buva"
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istorijat novca Srbije,Crne Gore i Jugoslavije | rammstein | Novac | 8 | 04.03.2007 19:50 |