|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Reklama se placa
|
||||
|
||||
Citat:
sad kad ovde postoji mogucnost pisanja na tu temu mogao bi i da nam predstavis malo svoj rucni rad, rado bi posedovao svaki aparat koji je bolji od XP-a |
|
|||
|
|||
rado bi posedovao svaki aparat koji je bolji od XP-a[/QUOTE]
DEUS |
|
||||
|
||||
Nigrianvs to bar nije problem, postoji masa aparata koji su bolji od DEUSA pa čak verovao ili ne made in SERBIA. Uostalom metal detektore proizvodi i izmišlja čovek, bilo to u garaži ili u sterilizovanoj laboratoriji. Drugo, masovna proizvodnja mora da bude isplativa na uštrb nekih sitnica kao kod Deusa gde je, po meni nepotrebno ubačena wireless veza između sonde i baze, a smanjenja snaga ili ti dubina u odnosu na Gold Maxx ili Power, a isto tako sa mašinom iz domaće radinosti (custom made) možeš napraviti čudo.
|
|
|||
|
|||
Nista oni nisu na ustrb ostetili ili smanjili snagu DEUSU, jako je bitno dobro ga nastelovati, ko neveruje neka me pozove da mu ustelim deusa i bice duplo dublji nego sa fabrickim stelovanjem, naravno uz nadoknadu. Ja sam se nasalio sa Banetom el se znamo inace ne provociram nikoga sa DEUSOM. Dublji je sa 22 sondom od Goldmaxxa-povera sa 27-com za + - oko 7 cm, provereno. A da nepricam o 34-rci sondi-deus
|
|
||||
|
||||
Citat:
1. jesil probao deusa 2. koji su tj ciji su to domaci radovi za koje si konstatovo da su tako dobri... |
|
||||
|
||||
Bratiću, ucrto ja kebom na one babine rašlje " DEUS " i prodaje se ko ludo. Potražnja je tolika da ne stignem naguliti silnu vrbovinu, ajd vraćaj se kući i pomagaj - lova do krova. Svi su poludili za našim bežičnim rašljama, ovi s terena kažu da su rašlje kada se umreže čudo neviđeno. Vele da je Rus kojeg vuče 500 konja i za kojeg je prikopčan dubinac od 4 metra obična skalamerija. Kažu da svaka dodatno umrežena Rosamunda - Deus rašlja povećava dubinu za jedan metar. Detektirano se izdiže iz zemlje u vidu ogromnog holograma u visokoj rezoluciji s preciznim podacima o poziciji, dubini i raritetnosti ( da se ne gubi vrijeme na iskapanje gluparija. Praktična stvar, naročito ako je meta udaljena stotinjak metara, ne mora se tabanjati bezveze.
|
|
||||
|
||||
ah barba enigma,
konacno nesto vredno paznje i kupovine, dosta mi je vise ovih domacih detektora, skenera i lasera, raslje su prava stvar, priznajem traganje iz fotelje je buducnost ovog hobija... |
|
|||
|
|||
Jedini dobro zboris.
Deus-raslje i Adidas-dimije su hit ovoga leta Stizem na vreme . Posle ovih tropskit temeratura, prosusena vrbovina idealna za raslje. Bane mi ce ipak da tabanamo, iz votelje ce mo kad stvarno omatorimo |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novo u forumu | Vumi | Testiranje detektora | 0 | 19.09.2009 20:17 |
Aktiviranje korisnickoga racuna na forumu | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 22.02.2007 23:17 |