|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Poz svima i hvala na pitanjima...
Njiva se nalazi na 17km od Krusevca...centralna Srbija... Na njivi ima ostatka cupova...ima u jako velikoj blizini i cesma iz doba Rimljana...Licno sam ubedjen da je bilo neko naselje tu,ali dokaza nema ,niti je arheoloski ispitano podrucje...mada u nalazistima(npr.u muzeju u Krusevcu) ima u mapi upisano kao potencijalno mesto gde su ziveli Rimljani... |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
E taj OKM ce mu sigurno pomoci da nadje sve te minerale i pokotine koje vode u Kinu. Nego me strah da ne nalete na podmornicu od naseg druga Crnog, ona se krece ispod zemlje kao i ispod vode.......
Nedo Bog......... |
|
|||
|
|||
Da se i ja malo nadovezem;
Prvo, ti ljudi sto "Znaju" gde su zakopani cupovi me stvarno iznenadjuju. Kad vec znaju gde lezi bogatstvo, zasto ne odvoje par stotina eura i kupe neki detektor , nego traze nekoga sa istim kako bi sa njim to izvadili i podelili? Polovina od cupa moze da bude prilicno veliki iznos, kad su tako sigurni se se odricu tog iznosa..... Drugo , detektor sa diskriminacijom koji vidi cup na 1,5 metar u zemlji, to jos nisam video. Inace posle 50cm u zemlji svi detektori pocinju da brljave (da mesaju plemenite i fero metale) |
|
|||
|
|||
Hvala onima koji se nisu zezali,Ispada da je jeftinije buldozer da kupim i prekopam to kako mi odgovara
|
|
|||
|
|||
Nisi mnogo promasio.Ozbiljnoj potrazi za ostavom, pogotovu na zaprljanom terenu buldozer bi dobro dosao.Skines zaprljan sloj od 30 cm, uz boziju pomoc te niko ne uhapsi i budes na dobrom putu da sa solidnim detektorom i nadjes nesto.
|
|
||||
|
||||
jos jeftinije ti je da platis buldozer 50e je sat a za sat vremena ima da ti napravi bazen 20x20x5
|
|||
|
|||
Za cupove su Rasleje izmisljene
Ja sam ih vise komada dosad skinuo Samo pripreme su velike Koncetracija pod debelom vrbom dva dana i jednu noc, bajanje na punom mesecu i jos................. ..... dosta toga. Sledeci slobodan termin mi je tek 21 sept. Sastanak kod Gedze pod satrom na Sabacki vasar, Lako ce me poznas Stojko je oslonjen name i bulji u Micu pevaljku |
|
|||
|
|||
medovaca obavezno da se ruke ne tresu
|
|
||||
|
||||
a devica na mlad mesec? koliko se secam mene si tako poducio.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Detektor............. | kratki | Vrste i namjena | 0 | 03.12.2008 20:38 |
detektor MINEORO da li je to detektor iz snova | belja | Vrste i namjena | 19 | 03.05.2008 00:11 |
pi detektor | tragac | Testiranje detektora | 10 | 26.04.2008 20:29 |
Detektor | miligor | Vrste i namjena | 10 | 29.10.2007 17:42 |