|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Hahahaha e sad kad spomene kafanu, bas sam se vratio sa pijanke jos sam pijan pa me nasmeja. )) Drago mi je da sam dobio potvrdu Dzonijeve izjave sto se tice OKMa. Znaci kad budem planirao da bacim 20 000 E pola para dajem u dobrotvorne svrhe a za drugu polovinu zovem vas sve sa foruma, muziku i udri do zore.
|
|
|||
|
|||
Do kraja meseca ili pocetkom narednog znaci uzmem GPXa pa cu uraditi par testova i obavestavam vas kakva su moja zapazanja. Dosta ste mi pomogli svaka cast, hvala.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Ni jedan od tih uredjaja poput GPX-a nema dobru diskriminaciju, male predmete od gvozdja na povrsini nekako moze izbaciti ali ostalo se sve mora kopati. Ti aparati su uglavnom za terene gde su braca pocistila skoro sve sto je od metala i za terene koje imaju jaku mineralizaciju i gde su obicno standardni ili VLF aparati na granici. Inace na normalnom terenu gde je zemljiste sa normalnom mineralizacijom i puno gvozdja takvi aparati nemaju nikakvu prednost.
Prvo sto treba da znas je na kakvim terenima zelis da trazis i sta pa po tome prilagoditi aparat. Sto se tice OKM-a to su bacene pare....... |
|
|||
|
|||
Moze slazem se, okrenemo neko jagnjence na fruskacu + pivo idealno!
|
|
|||
|
|||
Citat:
Planiram da radim po sremskim njivama a tu je ja bi rekao poprilicno mineralizovana zemlja. S obzirom da je GPX pre svega pravljen za prospekting u visoko mineralizovanom zemljistu pretpostavljem da ce se aparat dobro pokazati i na sremskom zemljistu. |
|
||||
|
||||
imas u mojoj temi o goldmaxxu jedan klip gde se nalazi deus,kad se zavrsi taj klip dole na lajsni ces videti i test LDM X5. pa pogledaj,da li ti to treba.
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Ne bi bilo cti iskutva i za taj uredjaj. A koja je cena istog ako se zna vec?
|
|
|||
|
|||
Pogledao sam taj ruski test ali sta mi vredi kad ih nista ne razumem a opet su samo uradili jedan vazdusni test, da je bilo bar nekog kopanja pa da i zakljucim kako realno radi.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Neki novcic | ArchNosferatu | Novac | 1 | 18.10.2010 00:02 |
Testiranje LORENZ DEEP MAX 3 | kratki | Testiranje detektora | 0 | 20.09.2006 10:41 |
Lorenz Deepmax X3 | kratki | Vrste i namjena | 2 | 05.08.2006 10:31 |