|
||||
|
||||
pardon ima jos jedna kategorija tragaca:SMRADOVI
to su cinkarosi koji zovu policiju kad vide nekog na 'svom' terenu eto da znate i to...cinkaros je iz Divosa a ima kuma iz Sida koji je policajac i koji je takodje tragac. licno me je gospodin policajac u uniformi oterao sa terena u Erdeviku |
|
||||
|
||||
Da ima tragaca koji su policajci, ti su najgori. I meni je policajac iz Pecinaca poslao svog dzukelu da me otera sa njegovog terena.
|
|||
|
|||
Bas ste jadni!
Mi se ovde borimo sa lovcima, koji su zakupili zemljiste kao revir za lov i cim se neko pojavi na njivi odmah se zove policija... Sta ces, mobilna telefonija je doprinela da sve to brze, bolje i efikasnije funkcionise. Promijenjeno od kratki (20.07.2012 u 00:07 sati) |
|
|||
|
|||
ja jedino imam frku sa ovom susom i vrucinom
inace bata mijicajci su dobri drugari, brate treba i se i sa njima druziti nisu svi smradovi, retki su takvi. |
|
||||
|
||||
zato 100-tka uvek u dzep za podmicivanje kao i rakijica pa lep razgovor,pa se na kraju rukujete i pozdravite ko ljudi......ah,da.... i mobilni u dzepu koji snima razgovor i primanje mita.veoma je delotvorno a kum ide na dugacak odmor i vise nece moci da dolazi po pozivu.ili ulozite tih 100e u nekog grubijana koji ce onom prvom kumu podesiti prste u vecem rastojanju da nemoze vise da potrefi brojke na telefonu ili da se pita da li uopste da upotrebi mobilni.
|
||||
|
||||
Zasto se bunite,nasi arheolozi su orali pojedine terene 60-ih istom metodom,desavalo se da samo 10% nalaza ( manje,vise 5%) zavrsi u muzeju,da se ne govori o nasim velikasima iz 90-ih.Neka rade ljudi kada mogu.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
E ovo je oranje !!!!! | miki13 | Novi vijek | 14 | 19.11.2010 01:17 |
Oranje i naoružanje | ЛазарС | Zanimljivosti | 3 | 07.11.2008 23:53 |