|
||||
|
||||
Eto ti ga sad, nije baš toliko loš. Po meni jedino što treba razvijati za ovaj uređaj je android aplikacija.
|
|
|||
|
|||
Naki011, deus kao detektor sa V 2 kod mene je perfektan. Neke kolege su sa V 3 jos vise sreciji, ja nisam. Moguce da sam ja nesto pobrkao pri updejtovanju.
Danas sam imao osecaj da radim sa Fiserom 35-com. Novcic vidi u zemlji a kad se iskopa njega vise nema, to se i deusu danas konstantno desavalo sa V 3. Pratim diskusije svaba po njihovim forumima, nisu bas odusevljeni. |
|
|||
|
|||
Mozda ce V4 biti ok, ko ga bude docekao sa deusom. Ja se vracam na V2.
|
|
|||
|
|||
Sad dosjosmo sa tereana...el neznamo da nastelujemo ovaj grund balans..ili je opste sranje ..Pre neki dan na pregazenom terenu nadjem 18 malih belih i nije me nista ebavalo...a danas skroz nestabilan(TRI TONA U JEDNOM).Kao sto rece kolega Nigri i ja sam na suvom bio prezadovoljan..ipak mislim da treba posvetiti vremena Gb i raspitati se po forumima mozda je neko nasao stelovanje!Ja cu biiti uporan da ga mastelujem mislim da ima sanse da se nasteluje!Malo zbunjuje Gb u expertu
|
|
|||
|
|||
Jeva cekam da se javi Kratki da cujete njegovo odusevljenje
|
|
||||
|
||||
Kratki je odusevljen V3 verzijom, culi smo se danas ali neka on sam isprica pricu sa terena
|
|||
|
|||
Slicna stvar kao kod Nigrija....
Srenjovekovni srebrnjak na povrsini pokazuje kao gvozdje sa 06 na skali. Bez daljih komentara, mozda mu dam jos jednu sansu ali razmislicu dobro. |
|
|||
|
|||
..."jedni ga hvale ,drugi zale,treci kazu ej moj brale taj je bio kvaran ko supalj zub"
zeljno iscekujemo V4 a do tada ce V2 da pali i zari a V3 da se sto brze zaboravi |
|
||||
|
||||
Ljudi, pa i Microsoft svaki dan donosi po nekakav update, sta se onda cudite sto tamo neka mala francuska firma napravi nekakav update koji nije kako treba , nemojte da ste na kraj duse
|
||||
|
||||
Znači kada se sve sabere i oduzme.... ne valja vam ništa taj V3 update....
Koliko sam razumeo! Čekamo novu sondu i V4!
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Deus | Jevus | XP | 11 | 01.08.2012 10:44 |
Xp deus | Goran | XP | 13 | 20.08.2011 16:05 |
Test Deus | kratki | XP | 3 | 09.01.2011 20:11 |
XP Deus | kratki | XP | 3 | 08.01.2011 17:19 |