|
|||
|
|||
Enigma rapala je proslost, ovo moje cudo je prilagodjeno uslovima gde ja pecam a to je naj bitnije. Pre neku godinu sam iskonstruisao vobler slican ovome (ostao mi je otkinut na nekom panju) i uhvatio sam preko 70 pastrmki za nepuna dva meseca, imao sam po desetak riba po izlasku
Tragac znam kako ti je dok sve ovo pises, imao sam tu priliku da to osetim kod mene na moravi gde je se nekada hvatalo sve od grabljivica varalicom, dok nisu dosli idioti i pobili sve strujom i to rade redovno da im ne bi nesto promaklo i kojim slucajem ostalo. Kod mene ih ne gadjaju kamenjem vec lovackim puskama.... pogledaj ovaj "FOUM" mnogo je zanimljiv, kad se vec bavis pecanjem varalicom ima dosta poucnih stvari www.varalicar.com |
|
|||
|
|||
Auuu e..ga ovo najvise lici na ajkulu
|
|
||||
|
||||
Jedan mladi par je setao obalom Horsens fjorda u Danskoj i pronasao kamen na kom je ugreban vrlo interesantan motiv-ribar sa erekcijom i dvije ribeKamen je dimenzija 13x10x4 cm a star je oko 5700 god kako su utvrdili strucnjaci Nacionalnog muzeja.
Izgleda da je ovaj koristio specijalni "vobler"da bi upecao ove dvije ribe.Ova tehnika se vremenom izgubila |
|
||||
|
||||
Tehnika je ostala ista, jedino su poze dorađene.
|
|
|||
|
|||
Kao sto rece Enigma rapala je proslost!!!
Moj naj noviji model sa malo usavrsenim farbanjem........ |
|
||||
|
||||
Bravo majstore, imaš puno dara.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Bravo majstore, kolko je težak ovaj monstrum ?
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
U odnosu na ovu tvoju šarančinu, moji su prilično neuhranjeni.
|
|
|