|
Vrste i namjena Sve o vrstama i namjeni ovih aparata... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Koji model trenutno koristite (mozete izabrati vise modela) | |||
Minelab | 13 | 20,31% | |
Tesoro | 4 | 6,25% | |
Garrett | 9 | 14,06% | |
XP | 26 | 40,63% | |
Whites | 5 | 7,81% | |
Laser | 0 | 0% | |
Fisher | 10 | 15,63% | |
Bounty Hunter | 1 | 1,56% | |
Ebinger | 0 | 0% | |
Lorenz | 0 | 0% | |
Pulse Star | 1 | 1,56% | |
Nokta | 2 | 3,13% | |
PI iz kucne radinosti | 4 | 6,25% | |
VLF iz kucne radinosti | 5 | 7,81% | |
Ostali proizvodjaci | 9 | 14,06% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 64. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
ja sam danas nasao na terenu ubijenom u pojam veliku krstastu fibulu sa iglom (moja prvo kompletna da kompletnija ne moze biti ). bila je na 10 cm dubine,nasao bi je i najlosiji detektor . ja licno sam presao taj teren 5-6 puta. jednostavno se ne moze sve preci,preskocimo mi cesce nego detektor tako da ako neko i nadje nesto iza nas to je jer mi malo saramo i ponekad slucajno dignemo sondu,obidjemo neki zbun itd itd.
mi se prilagodjavamo terenima,trazimo ono sto ima a ne ono sto sanjamo. ja sanjam srednjevjekovne terene i one srebrenjake koje kolege u Austriji ,Hrvatskoj i drugdje vade svakodnevno...ali nema bato. tako da mi Gmaxx savrseno pase i radi posao. mozda Deus ne bi bio dobar meni ali ni Gmaxx mozda ne bi valjao nekome drugom tragacu. sad bar ima testova,sakupilo se i nesto iskustva,ima se koga pitati za savjet...ne moze se sve imati. |
|
||||
|
||||
I meni od onih koji ih prodaju, e to su naj realniji testovi ikad.
|
|
||||
|
||||
realan test detektorima je tesko ostvarljiv
da bi neko napravio test mora u 'dusu' da poznaje sve detektore koje testira-sto je nemoguce svaki kvalitetan detektor ima odredjen broj podesavnja i za svaki ti treba odredjeno vreme da ga upoznas dakle da bi napravili realan test morali bi da se nadjemo i da ga napravimo,svako sa svojim detektorom i to pod uslovom da ga svako koristi bar 6 meseci |
|
|||
|
|||
to sam i rekao...svako da svoju durundu donese i da je bar jos jedan tragac tu da pomaze pri "vaganju".
|
|
||||
|
||||
Ja sam primetio na onom gore spisku nema "durunda detektor" koga najvise spominjemo.
U mojoj okolini su najtrazeniji Golden mask detektori. Vecina je prezadovoljna sa njima.
|
|||
|
|||
nisam ciljao na odredjeni(e ) detektor(e) nego sam tako rekao...kao za auta sto kazemo makine ili krseve (nebitno).
i za svoj sam u ovom kontekstu rekao da je durunda tako da se niko ne nadje uvrijedjen...a ako se neko nadje jbg,sta cu mu ja |
|
||||
|
||||
aj neka neko mi prevede rec:durunda
nikad nisam cuo tu rec,a vidim je cesto na forumu |
|
|||
|
|||
i ja sam je ovde vidio i preuzeo...e sad cemo i ovome da se prepucavamo .
Durunda bi po mom skromnom misljenju bila kanta ili krs...neka skalamerija ali eto nek se javi autor DURUNDE pa neka objasni. nije to tako davno bilo ... |
|
|||
|
|||
Kao da niko nikada nije DURUNDU drzao u ruci.....
Durunda ili durunga je motka-stap-budza za teranje svinja, motka za postapanje ,odbranu od ljutih kerova. Jednom recju najobicnija MOTKA . U prevodu DURUNDA-STAP-DETEKTOR u opste nije pogrdna rec za detektor. |
|
|||
|
|||
U mom kraju se to zove DORONGA nesam čuo za DURUNGU možda se tako piše...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
poredjenje brojeva u vise od 20 pisama | banebeograd | Zanimljivosti | 0 | 07.08.2006 23:37 |
Pronadjena mumija stara vise od 3800 godina | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 14.06.2004 02:44 |