|
|||
|
|||
Ah da umalo da zaboravim najvaznije .Iskljuci AUTOTRACK i sa vremena na vreme sam proveri GROUND
|
|
|||
|
|||
agripa ,kako ide prodaja detektora,ima li zainteresovanih?
|
|
|||
|
|||
Mislis na ova moja dva detektora? Pa za sada mrka kapa, izgleda cu morati ipak da kupim XP za kesh a ovi neka stoje.Pomislice neko da sam jos i trgovac detektorima I TO LOS
Stacu kad volim da probam sve , posle ne mogu da se resim |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
BASIC Adjust
Volume - 56 Treshold - 23 Tone Adjuct - 221 Audio Disc - Mixed mode Silent Search - OFF Mixed Mode Audio - On AC (motion) sens - 60 DC (motion) sens - 3 Backlight - opciono PRO OPTIONS AUDIO S.A.T. - On S.A.T. Speed - 7 Tone ID - Off V.C.O. - On Absolute Value - Off Modulation - Off (moze i on) tada ce detektor dublje i manje predmete javljati tise a vece i plice glasnije G.E.B./ Track Autotrack - Off Trackview - On Track Speed - 20 Track Offset - -1 Track Inhibit - On Manual G.E.B. - podesiti rucno podizanjem i spustanjem sonde od zemlje Discrimination Edit: Reject (-95 do -10) Accept (od 0 do +94) Reject ( +95 ) Block Edit - isto kao Edit Learn - Off Recovery Speed - 30 Botllecap Recept - 3 DISPLAY Visual Disc - Off Labels - Off V.D.I. Sens - 85 Ground I.D. - On Spectrum - Accumulate - On - Average - On - Fade Rate - 13 SIGNAL : HIGH Transmit Power - On LOW Transmit Power - Off Transmit Freq. - 4 Preamp Gain - 5 (moze i vise ako detektor dozvoli ) |
|
||||
|
||||
Hvala Agrippa!!!
|
|
|||
|
|||
... i drugi put
Mozda ce ti u prvi mah izgledati cudan ali probaj ga neko vreme videces njegove prednosti u odnosu na silent search programe |
|
|||
|
|||
Zdravo ljudi.
Agrippa,čisto da te pitam,na jednom mestu mi javi 85vdi broj i kad iskopam nekih 30cm dole neko parče gvožđa kao deo potkovice, i na površini ga lepo odredi u negativni deo skale a kad ga vratim ponovo oko 80.Da napomenem da je njiva puna parčića od cigle.Da li ti se dešavalo slično? |
|
||||
|
||||
Pa ne moze se ocekivati da na razlicitim dubinama pokazuje iste vrijednosti....pored toga ulogu igra i velicina objekta itd itd. To igranje sa tim vrijednostima na pokazivacu za mene ne predstavlja nikakvu prednost u odnosu na analogne detektore...samo gubljenje vremena, bista drugo
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Spectrum XLT | Ljuba | Testiranje detektora | 2 | 01.05.2008 23:40 |
pomoc white"s | imperator16 | Vrste i namjena | 9 | 22.03.2008 01:35 |
PROGRAM ZA WHITES SPECTRUM XLT | damiani | Testiranje detektora | 24 | 10.02.2008 23:36 |