|
||||
|
||||
DEUS povoljno... (i super je ovaj smiley, nisam siguran da li plače ili se smeje do suza )
btw... najavljuju za početak rada sa XP 10% popusta... ... i bez toga i ova cena je za nekog povoljna (... koliko košta kod vumija)... Sve zavisi koliko si često i na kakvim terenima... i naravno koliko imaš "vremena"... ... za tebe i one tvoje pustinjske varijante i Garrett Pro-Pointer je dovoljan
|
|||
|
|||
ma ne nadam se vala...i ovaj MD sto imam nemam kad da koristim. 3 puta sam godisnje kuci. a sto se tice pustinjskih varijanti odustao sam od sve i jedne. ne isplati se rizikovati slobodu za pokoji novcic.
mozda i bude akcija POWER-a i DEUSA druze Vumi...za nekih 6-7 godina kad vec uveliko budu na trzistu modeli POWER 5 i DEUS 3 ne valja se smijati druze Darko,moze Bog svakom dati |
|
|||
|
|||
Naravno da DEUS moze povoljno da se nadje vec ga nude sa obe sonde po ceni od 1587 eura nije li to poprilican popust i povoljno
|
|
||||
|
||||
XP ne radi kao sto rade neki drugi proizvodjaci (mislim na samu firmu). Zastupnici u nekim drzavama (recimo Njemacka), koji narucuju veliku kolicinu njihovih detektora, dobijaju malo veci popust, svi ovi manji zastupnici dobijaju sasvim druge kupovne cijene i zbog toga nemaju previse prostora za nekakve aukcije, osim ako hoce da rasprodaju ono sto imaju pa da izvuku bar ulozeno . Sam XP (firma), daje zastupnicima 3 levela cijena a to zavisi od broja narucenih detektora. Naravno, svako moze (zastupnici) uzeti, recimo, 39 najjeftinijih modela i uz njih 1 Deus, tako da ce dobiti malo veci popust, samo je problem ko ce kupiti one jeftinije XP modele, rijetko je da ih neko u Srbiji uopste trenutno ima. Naruciti 40 Deusa, e to je malo veca suma novca jer ako im je u evropi prodajna cijena nekih 1500 Eura, onda vjerujem da im je nabavna cijena, sve sa carinom i pdv-om, min. 800 Eura po komadu, tako da to vec iznosi nekih 30-ak i nesto hiljada evrica .
|
|||
|
|||
nije mi preskup da ga platim vjeruj. mogu ga kupiti ali mi se ne daju pare na nesto sto ce mi stojati u nekom kutku(zajedno sa GMAXX-om). ne zuri mi se sa novim detektorom...kao sto rekoh za 6-7 godina
|
|
||||
|
||||
Crni, gdje ga nude po toj cijeni? Kod mene ga mozes dobiti, sve sa velikom sondom (naravno i standardna je uz njega) za 1450 . Ko ponudi po manjoj, ja snizavam jos za 1 Euro
|
|||
|
|||
Ma Vumi vidis da sam pustio bubu da se otvoris cisto da znaju ljudi za koliko prodajes DEUS-a sa obe sonde da ne misle da si najskuplji
|
|
|||
|
|||
e to mi se svidja kod tebe druze Crni,znas navesti vodu na mlin .
e tako se to radi ,kratko ali... tako se informacije skupljaju,lagano i bez sile. nije sto si mi kolega ali si stvarno genije. nas nisu tako vjesto obucavali |
|
||||
|
||||
A ja uvijek bio i ostao naivan, haha, svaka ti cast crni
|
|||
|
|||
Crni....imas pivu za ovu provalu:nahru ng00
A Vumi ce valjda jos neku crkavicu spusti za drugare |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fisher CZ5 | Ljuba | Testiranje detektora | 3 | 08.09.2008 11:42 |
Fisher 1270 X | IVLIANVS | Vrste i namjena | 3 | 15.08.2008 17:02 |
Fisher 1270 ili Minelab Musketeer Advantage | Marisav | Vrste i namjena | 61 | 07.02.2008 20:07 |
fisher F75 | laki | Testiranje detektora | 2 | 31.01.2008 19:32 |
fisher f75 | meklaud | Testiranje detektora | 4 | 29.10.2007 19:22 |