|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Mozda mu se javio jos neki plamen veci ili manji pa ne moze da su odluci na koji da stavi krug.
|
|
||||
|
||||
Citat:
treba ti i ona devica od 18 god.......samo neznam gde to da nadjemo????to o`slo sa dinosaurusima jos a bez nje nema skidanja prokletsta....jedino ako je taj asov nevin |
|
||||
|
||||
Citat:
tako da se sa njim mozes bez ikakve bojazni sukobiti sa svim ovozemaljskim kletvama... sto se mene tice mlade tinejzerke bi bile dobrodosle u traganju, mada u mom slucaju nije neophodno da su nevine, cak sta vise |
|
||||
|
||||
Citat:
hmmm....pa i to sto kazes.....a ponecu i ja svetu brlju,sveto jagnje i svetu lopatu......pa da se okupimo sa sto vise svetijih alatki |
|
|||
|
|||
Pomoz Bog braco srbi, kako ste mi ...
Pa eto bio sam malo u svoj rodni kraj, istarzivao teren, jos neke lokacije osim one koju sam vam spominjo. Nisam nista kopao za sad, ne mogu nasumice. Eto ima jos jedna lokacija ali ova je je odredjena tacno ali nezgodna za rada nije zemlja vec kamenje i to povece, Pozdrav cujemo se aBd |
|
||||
|
||||
Nisam pogodio sta muci naseg druga.Puno uspeha i nemoj da se predajes ma koliko bilo to kamenje.Pozdrav.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Gvozdene alke na vrhovima planina | Marisav | Priče...legende...itd | 20 | 04.02.2008 11:18 |
Mislim da se radi o prvom zlatu... | Vumi | Nakit | 12 | 02.01.2007 17:41 |