|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
Promijenjeno od Vumi (05.08.2010 u 21:27 sati) |
|
||||
|
||||
Sigurno ih nije nasao u saksiji na terasi.Hahahaha.
|
|
||||
|
||||
Citat:
pa od toga bre moze da se rikne ccccc znaci ti si ta nindza o kojoj svi pricaju, e bas bi mi bilo zadovoljstvo da te upoznam al sad kad znam koliko je to opasno moracu da razmislim o svemu hahahah ma znam ja pretorijanca, on je jedan pravi urbani momak, nije mindzica koja jedno prica ovako a drugacije iza ledja... |
|
||||
|
||||
Tačno! Nije Pretorijanac mindžica.
|
|
||||
|
||||
Citat:
i ja prosto obozavam da sa tobom razmenjujem informacije, ti si kao kostunica , totalno si neobavesten ali volis o svemu da das komentar , pa da ne bi dalje ispadao glup u drustvu da te malo prosvetlim.... znam i ja tog tragaca koji je bio prvi vlasnik aparata. covek je kad je provalio da u ormanu nema nista zanimljivo izasao sa njim na dva terena, i to naravno totalno pogresna terena i sa ko zna kakvim stelovanjem, pa je zamisli, bio nezadovoljan njime, jedva sam ga nagovorio da taj aparat ne zameni za neke durunde koje mu tek nicemu ne bi sluzile, ali je on onda nasao nove dobronamerne savetodavce koji su mu ucinili i on je uzeo tesora kojem je uspeo da slomije i prekidac , predpostavljam na isti nacin na koji je ******o i ovaj xp koji je kod eklipse. toliko o tome ko je , kako i zasto otvarao taj xp. znaci opet si izmasio sa svojim mnogobrojnim predpostavkama tj nagadjanjima... Promijenjeno od Vumi (05.08.2010 u 21:28 sati) |
|
|||
|
|||
Citat:
Mislim da smo nepotrbno daleko otisli u raspravi. Nije lepo Bane da nove clanove foruma ovako docekujes. |
|
||||
|
||||
ma opusti se ono mindzice se nije odnosilo na tebe,
a ni ti nisi bas tako novi clan, cim sam ti obecao da cemo se videti na nekom traganju... |
|
|||
|
|||
Jesam nov ovde,nisam nikada ucestvovao na ovom forumu(ustvari mislim da sam 2005 ili 2006 bio clan ali nazalost bez priloga pa su me izbrisali) Od tebe sam kupio detektor nekda davno pa si obecao izlazak na teren eto to bi bilo ukratko
|
|
||||
|
||||
eh ko ce sve da pamti ,
koji detektor si kupio , jesam li te nesto slagao u vezi tog aparata... |
|
|||
|
|||
Nisi Bane slagao,sve pohvale za iskrenost,
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
test | laki | Testiranje detektora | 1 | 23.08.2009 08:57 |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
Test | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 24.02.2007 23:55 |
test | test1 | Izgubljene stvari | 8 | 05.02.2007 23:09 |