|
|||
|
|||
e, onda mi se dopada.ja mislio da sam samo ja crna ovca
|
|
||||
|
||||
Onda ti zelim srecu i napisi nesto vise o njemu kad ga malo bolje upoznas?
|
|
||||
|
||||
Vidim da se ovde nesto cudno desava pa bih bio slobodan da pitam zasto su ukinute PP koji je razlog?
|
|
||||
|
||||
ej sirm, posalo sam ti PP sa objasnjenjem razloga samo treba da procitas hahahah
sta vam je ljudi , nema PP ali imate flashchat , pa ko hoce da komunicira moze tako, a i onako svi imate u profilu opciju da stavite svoju e mail adresu ili neki od mesingera na koji vas se moze kontaktirati pa onda lepo to iskoristite za medjusobnu komunikaciju... |
|
||||
|
||||
Hvala Bane.
|
|
|||
|
|||
Pozdrav svima.Od skoro sam nosi na ovom forumu pa bih molio za pomoc oko slanja poruka i fotografija.Nikako ne mogu da se snadjem a zeleo bih da postavljam pitanja i takodje i ja da posaljem neke interesantne slike novcica.Zbog toga se ne ukljucujem i mozda Yumi misli da je drugi razlog.Sto sam do sada uspeo da procitam i pratim ovde,mogu da kazem sve najbolje,mada mi neke stvari i nisu potpuno jasne.Naprimer informacije o uredjima a vidim da se to ovde i te kako spominje.Pokusao sam da procitam sve naslove ali mi to bas ne ide pa cete pomisliti da sam glup.Nazalost ne moze svako sve da zna.Kada se budem sigurno ukljucivao u diskusijama,bice iznenedjenja jer znam dosta stvari o svemu i svacemu ali jos nesmem da se izjasnjavam jer postoji mogucnost da budem iskljucen u startu.Ljuba
Hvala unapred na pomoci |
|
|||
|
|||
Budi pozdravljen Ljubo, i dobro nam dosao! Svi komentari koji ne spadaju i bilo kakvu vrstu reklame detektora (rucno pravljenih itd) su pozeljni. Na primer testovi detektora, uporedjivanje detektora po kvalitetu izrade, komentari o sondama i sve ostalo u vezi detektora i iskustva sa njima. Ali napominjem opet, dozvoljeno je komentarisanje detektora ovlascenih firmi i proizvodjaca bez reklamiranja.
|
|
|||
|
|||
Opet se javljam ali neznam kuda ce ova poruka da se pojavi.Samo cu napomenuti da o detektorima znam prilicno dosta jer se od 1971 godine bavim elektronikom pa mi je ova tema veoma poznata.Numizmatikom se isto tako bavim ali znanje je u manjoj meri.Jedino se ne snalazim u ovim naslovima i molim nekoga da me uputi na to,pa cu vremenom nadam se da imam vise iskustva.Sve prijatelje ovom prilikom pozdravljam i nekima bih preporucio da se izrazavaju pomalo gde treba;pesnickim jezikom;a ostali su svi dosta pametni pa ce da procitaju potrebne informacije izmedju redova i nece biti nikakvih problema.
|
|
|||
|
|||
pozdrav brate ljubo!ti si izgleda upao u pogresno vreme u temi oko rucno pravljenih detektora,i vumiju se nije bas svidelo.ja i agrippa smo malo uzeli maha,nisi ti nista kriv.
oko foruma polako,snacices se,malo je komplikovano dok krenes posle ide ko podmazano |
|
||||
|
||||
Dobro nam došao LJubo, ako može, kreni sa svojim područjem, tj. sa shematologijom svojih projekata, odnosno detektora.
Jasno, ne očekujemo zadnje projekte, u ostalom daj što daš, da se malo bacimo u analitiku. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
potrebna pomoć | maximus | Vrste i namjena | 2 | 18.09.2007 21:52 |
Pomoć početniku | Ivan-Bor | Vrste i namjena | 10 | 14.03.2006 23:15 |
Istorija Bosne | rammstein | Istorija gradova | 21 | 17.02.2006 11:49 |