|
||||
|
||||
Poslao sam fotke koje si tražio, probaj skinut direktno sa servera, ako ne ide, poslat ću ponovo.
|
|
||||
|
||||
A da galerija bude u HTMLu i da se obradjuje ručno?
Mislim da bi podjednako vremena utrošio sredjivanje. |
|
||||
|
||||
U html-u bi mozda i moglo da se reda kako se zeli ali onda ova galerija gubi svoju funkciju koju ima tj njene karakteristike koje ima sto se tice rada sa njom. U tome slucaju se mogu otvoriti jednostavne html web stranice na koje se mogu postaviti bezbroj fotografija...to bi mi nekako izgledalo jeftino...
|
||||
|
||||
Citat:
Sličice bi se pojavile na pretraživačima što bi dovelo do veće popularnosti sajta. Ovaj put pošto su sličice članova foruma, možeš da ih suptilno obeležiš sa vumidet.net. |
|
||||
|
||||
Ne znam sta da kazem...onda je galerija nepotrebno instalirana...
|
|||
|
|||
izgleda da ce na kraju da ispadne kao ciganska serpa ,ovaj forum.ako koji slucajni prolaznik nesto predlozi,vumi je tu da ispunjava zelje.izvini vumi .ali nisam mogao da se suzdrzim
|
|
|||
|
|||
vumi u cemu je problem, pokusao sam nekoliko puta da postavim sliku ali nesto ne ide ,u pitanju je slika sa mob.telefona koliko vidim taj format bi trebao da ide...
|
|
||||
|
||||
Gdje zelis postaviti sliku?
|
|||
|
|||
u galeriji, nesto kao "slucajne fotografije" hteo sam da vidim kako to ide ,eksperimentalno...
|
|
||||
|
||||
Pa moras otvoriti prvo svoj album, dati mu ime i kada to bude odradjeno onda priliko uploada fotografija izaberes da ih zelis uploadovati u taj album...slicno kao i fotografije na forumu. Pogledaj u "OBAVIJESTI", tamo imas slikovit prikaz kako se to radi .
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Da li ste za to da se u forum implementira chat? | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 22 | 13.04.2005 17:33 |
Da li ima svrhe da ovaj forum jos radi ? | Vumi | Zanimljivosti | 28 | 21.02.2005 15:57 |