|
Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Da li zelite novi deo foruma? | |||
Da,potreban mi je | 12 | 29,27% | |
Ne,nije mi potreban | 29 | 70,73% | |
Učesnika: 41. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Takve teme su suvišne na usko-fokusiranim forumima i samo generišu nepotreban broj unosa u bazi. Bolja stvar je jednostavan live-chat pa da se tu oftopičari do mile volje.
|
|
|||
|
|||
Lazare bio je chat ..al ga niko nije koristio .Da se chat koristio kako treba ,sve bljuvotine bi na njemu izasle i nebi se kvarile teme raznim glupostima al sad...
|
|
||||
|
||||
Nije tacno, ja sam dosta koristio i chatovao sam sa dosta clanova cak jedamput nas je bilo trojica u chet sobi M., R. i ja. Bilo bi dobro da kad neko pocne svadju ili slicno da se odmah automatski ubaci u sobu pa nek se tako raspravljaju do mile volje i postede ostale.
|
||||
|
||||
...../forum/chat
|
||||
|
||||
Drago mi je da je jos uvek tu
|
|
||||
|
||||
Nije vise ...do daljnjeg...
|
|||
|
|||
ja licno nebih da izlazimo iz okvira ovog hobija po tome jeste prepoznatljiv a sto se tice nekog novog dela foruma po meni moze biti nesto u vezi odrzavanja metal detektora rezervni delovi
|
|
||||
|
||||
Za odrzavanje i rezervne dijelove se obracamo prodavcima istih....niko od nas ne drzi servis za popravke .
|
|||
|
|||
nisam mislio na popravke znam da je zaduzen servis za to nego kako otkloniti neki sitan kvar na terenu jer se svasta desava tipa napukla sonda polomljena kutija sa elektronikom otkinut kabal i slicno svako je imao neki peh na terenu
|
|
||||
|
||||
Pa u forumu "Detektori metala" mozes uvijek postaviti pitanje u vezi nekog problema.