|
||||
|
||||
Pošto je ova tema ipak vezana za 3030 evo ga "Getting Started" video,... a prdstavlja ga Nenad iz Minelaba
http://www.youtube.com/watch?v=lsD1nCymPJI
|
||||
|
||||
pa kako da kupi neko novog minelaba kad se tek sad pojavio
pogledaj malo testove na you tube pa ces videti koliko je dublji od deusa a sto se tice white`s aparata ima ih otprilike 10 : 1 u mom okruzenju ...naravno u korist white`s |
|
|||
|
|||
ma svi su aparati dobri sve je to nebitnom,nijanse su u pitanju,naravno da je bolji aparat skuplji koliko para toliko i muzike...najbolje stvari sam nalazio na 10-15 cm a to svaki aparat moze da vidi..a opet testovi na you tube nisu realni,naravno da cu ja hvaliti moj aparat jer je moj,svaki ciga hvali svog konja,pa makar on bio i najgori...
|
|
||||
|
||||
ja nemam minelaba ali ga hvalim,zato sto je zaista 'tata' za sve detektore....
mislim da ce svako normalan shvatiti da su detektori koji se prave od 1985 god (minelab) i detektori koji se prave od 1950 god (white`s) neuporedivo bolji i kvalitetnije napravljeni od detektora koji se prave od 1998 god (xp) iskustvo je neprocenjiva stvar.... |
|
|||
|
|||
ma uopste nije ni bitno............ja cu ipak koristiti xp-ove modele
minelaba i wajta ni u snu |
|
|||
|
|||
I ja ostajem pri ovom naj gorem, tako cu moci godinama pretrazivati ista mesta....
|
|
|||
|
|||
XP DEUS je najsavrseniji aparat ikada i dosada napravljen,i u skorije vreme nece biti bolji od njega...mogu samo da pokusavaju da naprave nesto slicno..u minelabu su videli da ih je deus potukao na svim poljima,to se videlo i po prodaji,pa su eto odma pokusali da naprave nesto da bi parirali kolko tolko,ali mala je vajda od ovog novog preteskog aparata,i nabijenog glupostima i nepotrebnim opcijama u samom aparatu...
|
|
||||
|
||||
Cule po toj logici je zugo najbolji auto svih vremena.
|
|
||||
|
||||
Izvini YUGO.
|
|
|||
|
|||
za minelaba se nekad pricalo da je kadilak medju detektorima...ali su se vremena promenila, pa je po finalnoj izradi jos uvek kadilak ali kad su perfomanse u pitanju pojavise se neki novi klinci i sj.... ga ... ista je prica i za white-a, u jos goru poziciju je...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novi SEF | Naki011 | Ostali | 3 | 12.11.2012 12:14 |
Novi model uskoro na trzistu | Vumi | Whites | 16 | 18.08.2011 09:46 |
najnoviji model XP dual frequency | banebeograd | XP | 13 | 23.03.2009 23:07 |