|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
crni. ako si ti koristio slusalice koje rade na uhf frekvencijama (400 i nesto kao i 600 ili bijase 800 i nesto MhZ), onda nema sanse da radis posto to smeta svakom detektoru.
|
||||
|
||||
sve mi je ovo postalo vise od nauke na kraju
videcu kakva je situacija veceras kad vozim zenu na posao ako ima u profi mediji bezicne,nosim detektor samnom posto poznajem gazdu pa cu zamoliti ako ima i ako hoce da otvorimo i isprobamo.
|
||||
|
||||
e nemoj bre da tamo neki levak otvara aparat i cacka po njemu,
dovoljno je da znas koja je frekvencija na kojoj radi bezicni predajnik u aparatu , a to znas, i da po tome trazis i slusalice, za koje osim originalnih ne verujem da postoje... bolje pitaj tog majstora da neke leve bezicne slusalice otvori i proba da promeni frekvenciju na prijemniku nego da ti taj isti otvara aparat... |
|
||||
|
||||
ma bane u profi mediji se prodaju digitalni uredjaju vezano za multimediju itd tako da sam mislio da otvori kutiju sa slusalicama i isprobamo ne na detektor
|
|||
|
|||
Kod svih tih uredjaja nista ne moze zameniti original, naj verovatnije da ce signal kasniti kad budes isprobao.....
|
|
||||
|
||||
bio sam u radnji nazalost nema nikakve "vazdusne" slusalice al kaze moze poruciti.....gledao sam raspon frekvencije ima od 20hz-20khz i od 10hz do 15khz....zapravo 30 modela su one prve a samo jedene su ove druge....
koje da uzmem? ah da i sve su od 32 oma. a za bezicne rekao mi je da nadjem model koji mi treba i da mu kazem.
|
|||
|
|||
jao bre pa dokle da mesas frekvencije cujnosti uha i mogucnost slusalica da ih reprodukuje sa radnom tj primopredajnom frekvencijuom ugradjenom nebitno u slusalice originalne za xp ili neke bezicne
odi kod nekog radio amatera ako ima frevenciometar lepo ce ti objasniti na kojoj ti frekvenciji predaje xp i da to osim originalnih slusalica neces moci cuti ni na cemu osim na nekom multi band uredjaju koji poklapa tu frekvenciju probano vise modela besicnih i nema sanse da se upare sa xppeom tako da sam odustao od dalje potrage a ako ispadne neka varijanta polovnih originalnih o tome vec mogu razmisliti |
|
||||
|
||||
poslusaj crnog....
ako nisi uzeo xp "oridzinale" bezicne sve druge su bacene pare, a ako hoces zicne sluske skoro sve su iste, ljudsko uho prosecnog tragaca nece primetiti razlike... |
|
||||
|
||||
ja pisao ovo u 4:12....ehehe.....le po sam kucao slova....
ubili smo se sinoc s onu decu u gradu idem sad da kupim zicane jer me ove vise nerviraju sto se kace oko usi,trnu mi usi od njih. a za bezicne,ako ste svi za oridjidji....verovat no cu onda takve
|
||||
|
||||
evo pa testirajte sami svoje cujne sposobnosti
http://www.nch.com.au/tonegen/index.html ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
bezicne slusalice | banebeograd | Zanimljivosti | 20 | 21.11.2008 21:16 |
Slusalice | x_lav | Vrste i namjena | 7 | 23.03.2005 00:37 |
Bezzicne slusalice za detektor | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 23.12.2004 01:27 |