|
Praistorija Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Po meni ovo sto pricate su gluposti.
Svi smo slobodni ljudi svako kroji svoju sudbinu i svako radi koliko zeli da radi, niko nikog ne tera da radi 6,8 ili 15 sati. Svako upravlja svojim zivotom i sam bira posao koji ce da radi A ako ste toliko bas zeljni neolitskog zivota to je bar lako: po selima u Srbiji imaju kuce da se kupe za po 1000 evra pa eto kupis kucu daleko od guzve buke, blizu vode. Gajis stoku, psenicu, pecas ribu i eto ti zivot bez modernih stresova |
|
||||
|
||||
Resenje
Kolega, ja sam pronasao zadovoljavajuce resenje za mene i moju porodicu, daleko od neolita ali i ropstva kojeg ti nisi svestan niti ces kad biti. Ako je za utehu, pripadas milijardama onih koji se nikad nece probuditi i na cijim zivotima pociva ovaj nepravedni svet. Kolega je pomenuo u svom postu retke i odabrane. Drustvo nije zatvoreni klub, dovoljno je otvoriti oci.
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Broj
Citat:
|
|
||||
|
||||
Dobro dosao
Citat:
Ovim bih zavrsio svoje javljanje na ovu temu da ne bi skrenuli gde ne treba.
|
|||
|
|||
Upravu si.
Citajuci kometare, nikako da se odlucim, dali u palentolilit,enolili t,sadasnjost ili cak buducnost??? Kada citam ovo sve, bre bolje dase uzmem strik i o prvu granu Meni licno je najlepse u sadasnjosti. Trotoari, asvalt, bez blata a kad mi se bas ide malo u proslost. Zemim detektor pa utonem od sadasnjosti sve do eneolita |
|
||||
|
||||
pazi da grana ne bude blizu duboke vode...ako se polomi grana i upadnes u vodu mos` da se udavis!!!!!!:totlach :
|
|||
|
|||
uuuuuuuuuuu
Mersi..... na to nisam ni razmisljao |
|
||||
|
||||
zasta drugovi sluze....sem da te izvedu na pravi put.....imas ti jos srece sto ti je enigma bratic inace bi te ona tvoja baba odavno:sterb09 7::k ruecken:
|
||||
|
||||
Kao što reče Apostata i dobri stari filozof," znanje je u nama ", kada se pokrene poprima efekt lavine i tada se nekim čudom dolazi do spoznaja koje nisi nigdje pročitao niti čuo.
Jedini, naša baba Rosa mu da ili Rosamunda voljela nas podjednako, koliko je bratića mazila, mene je podjednako gazila, vodeći brigu da ne šetam oko škole. |
|
|