|
|||
|
|||
ja mislim da je sve ovo sto se mapa tice cista bajka. Naravno u potpunosti se slaze sa naslovom foruma. Mitovi i Legende. ali svaka je zanimljiva za sebe. Pricacu vam i ja neku samo polako da se uhodam malo .... zasad cu samo da citam.
Najbolji ste majke mi .... |
|
|||
|
|||
Citat:
Brate ti se zacita, kad ce prica? |
|
||||
|
||||
jel lep turchin u levom donjem uglu
|
|
||||
|
||||
Zanimljiva karta ...jel to taj krstic u lijevom dijelu karte treba da predstavlja mjesto gdje se blago nalazi?
Ako je tako onda se meni vise cini da je neko vise paznje posvecivao okolisu a ne mjestu gdje je sve zakopano . Sto se tice pisma kojim je text pisan da i ne govorim
|
|||
|
|||
kad smo vec kod blaga jel stvarno postoji to zakopano blago cara Lazara il su to samo price?
|
|
||||
|
||||
blago se nalazi na sredini karte /mape/ pishe "kopaj ispod velike ploce " a ispod tog krstica pishe " vrlo vazno mesto " tako se pomocu tog i drugih orjentira pronalazi ta ploca. Verovatno je sve to objashnjeno u pisanom delu karte koji se zove plan i koji nazalost nemam.
|
|
||||
|
||||
znaci treba kopati ispod ploce, bar imas neki orijentir
|
|||
|
|||
bez komentara
|
|
|||
|
|||
oce li neko da mi odgovori ovdje u veza Lazara..
grrr |
|
||||
|
||||
Citat:
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Porodicno blago | Vumi | Priče...legende...itd | 8 | 15.11.2007 18:11 |
Zidovarsko blago | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 16.06.2007 15:50 |
Blago Cara Lazara | lovac | Priče...legende...itd | 13 | 19.05.2006 20:18 |
Tracansko blago | rammstein | Zanimljivosti | 5 | 07.02.2006 22:40 |