|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
BOKI ,drzim te za rec...
|
|
|||
|
|||
Nema da brines Boki kad obeca tako mora i da bude
|
|
|||
|
|||
A sad cao svima ,pa se vidimo sutra! da opet malo procaskamo,ja odoh u pravi zivot.
|
|
|||
|
|||
Umalo da zaboravim ,recite mi vreme ukoje se otprilike svi okupljate ,da dodjem i ja na vreme.
|
|
|||
|
|||
Pozdrav svima........
Vidim ja da se ovde ozbiljno radi........Samo tako napred.Svaki trud se na kraju isplati......... http://www.ir-service.de/Grafiken%20Kampfm.htm Problem sa ovakvim stvarcicama je ta sto su komplikovane za rad i treba coveku dosta da se oznoji da bi dosao do uspeha.Gledao sam do sada na netu slike pronadjenih stvarcica pomocu ovih naprava,mogu reci veoma impresivno....... A kad smo kod toga iskreno da kazem da sam i ja jedan koji se interesuje za ovakve stv arcice.I vec duze vreme ih posmatram.......... http://www.ir-service.de/Grafiken%20Hohlraumortung.htm Promijenjeno od rammstein (14.02.2006 u 01:07 sati) |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Rammstein i ja isto tako gledam te stvarcice vec duze vreme.Nadam se da si procitao ono o Nemcima sto sam napisao,onda ti je sve jasno.Inace nikada pre nisam dolazio u kontakt sa takvim stvarima.Ne znam postoji li jos neka firma sem OKM koja proizvodi slicne proizvode skenere i radare itd...Sretao sam po netu jos neke radare ali su ogromni vrlo nezgodni za rad,mislim da su iz USA
|
|
|||
|
|||
CAO!!svima ,upravo sam pokusao da pustim nekoliko slicica pa neznam da li sam uspeo,ako sam uspeo ili nisam javite mi.
|
|
|||
|
|||
boki samo idi na odgovori,pa dole prlikaci attachmente, i onda iz tvog hd izaberi sliku.pazi na velicinu slike.
|
|
|||
|
|||
Samo jos da dodam,posto vidim da se BOKI i jos neki interesuju za druge proizvodjace ovih sprava ,name prave ih jos dosta drugi proizvodjaci ,kao Svedjani ,i to su veoma precizni uredjaji, ali i veoma glomazni i skupi,Svedska firma koja ih pravi prodaje ih pod imenom RAMAK pa ih tako mozete i naci na internetu,a sto se tice AMERICKIH,modela to su kao sto najverovatnije znate modeli DISKOVERI,MAGNUM ,i sl.i to mozete videti na njihovom sajtu ACURATELOKATORS ,sticajem okolnosti pre dva meseca sreo sam coveka koji je kupio neznajuci nista o tome taj model DISKOVERI i platio oko ,ili 25000 USD. i kada je video GEMS ,trazio je da se zamenimo bez ikakve doplate ,nasta ja nisam pristao videvsi kako radi taj DISKOVERI. MOJI snimci koje vam hocu poslati su 1,65 MB ,pa mi nesto javlja da su preveliki za slanje ,neka mi neko objasni gde gresim i sta da radim ,
|
|
|