|
|||
|
|||
Sta je na toj prvoj slici? Ekstra je i onaj fosil
|
|
|||
|
|||
Ovo na prvoj slici je tvrdjava na planini Sallah-a-Dinn. mislim da je to bio Saladinov dvorac jer se vjerovalo da je on iz kurdskog plemena mada to ne stoji. nikada Kurd nije mogao biti na celu arapskog carstva.
ima vise tvrdjava na toj planini ali ja sam samo ovu uspio fotnuti. onih fosila je bilo mnogo,kazu geolozi da su to fosili amonita. imam par otisaka u kamenu,uspio sam donijeti kao i par cijelih fosila. naravno tu je i nezaobilazni KEBAB od ovcetine |
|
|||
|
|||
Srećan put i pozdravi nam bracu Iračane
|
|
|||
|
|||
Sretno i od mene, mogao si poneti top da ga nisi dao. Kad ti bude dosadno da rasterujes musice
|
|
|||
|
|||
hvala kolega.
nije dosadno nikad tamo vjeruj. iracani pucaju i rastjeruju sve...samo ne musice |
|
||||
|
||||
Ako ne budes procitao dok si kuci onda procitaj kada budes u Iraku...zelim ti sve najbolje i da nam se zdrav i prav vratis a jednoga dana da izadjemo zajedno na teren i na pice. Veliki pozdrav iz Obrenovca.
|
||||
|
||||
Evo za kolegu Miralema jedna veoma lepa numera za srečan put.. Uvek volim da je čujem i da uživam u tonovima... Mislim da će se kolega tragač složiti samnom.
http://www.youtube.com/watch?v=9h0BeDb3hUc I još jedna..... Brzo nam se vrati živ zdrav i prav! http://www.youtube.com/watch?v=cZDXl...eature=related
|
|||
|
|||
hahahah,hvala drugar. hvala puno.
|
|
|||
|
|||
Citat:
ako Bog da na ljeto idemo da tri****mo terene . cujemo se |
|
|||
|
|||
eh drugovi stigoh i ja na posao ziv i zdrav. kad sam vidio polja oko Beca pozelio sam da ostanem tu i da prosetam sa detektorom ali ne moze...nego trbuhom za kruhom.
idemo dalje |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Sajam | perun | Zanimljivosti | 4 | 31.12.2006 22:10 |