|
Vrste i namjena Sve o vrstama i namjeni ovih aparata... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
vedrane ja na mome detektoru tacno u centimetar zanm na kojoj je dubini predmet i staje. Tako na lose sestere nekopam ali kad naletim na Tartufe e tu se nakopam el one su vrednije od sestera a bogami na dobroj su dubini i tesko se daju izvaditi, zadnju sam moro sa traktorom vaditi
|
|
||||
|
||||
Citat:
Ah zaboravi pitat, s kojim traktorom se vade i kolko mora bit debela sajla? Baš me zanima, a šta su to tartufi kad su vredniji od sesteraca???? :totlac h: |
|
|||
|
|||
Ja sam moj modificiro i dobro nasteli, traktor po mogucnosti Russss 82-dojka sa prednjom vucom a moze i neki sa gusenicama trenutno se prodaju na kile i jako su jeftini.Sajla debljine .... i dobra lopata. Tartufe su leka leka delikateso za krblo generator:2 6:
|
|
||||
|
||||
Citat:
A to ako sam dobro razumio, tartufi su nešta za krblo generator, de pojasni malo. Ajd idemo ispočetka, ništa mi nije jasno!!!!!! Jel prednja vuca znaci da nema rikverc ?????? :t otlach::tot lach: |
|
||||
|
||||
Citat:
tartufi su delovi narastimovanih nanagebajzli sto se stavljaju u prednjem delu pored vimbrona da ne drhcu ubuljskari i stabilizuju kubulari. sada te tartufe delimo na dve vrste: 1.belorus tartufi sa 4x6 vucom 2.crnorus tartufi sa 3x7 vucom jedina razlika je sto je jedan oblika jednakokrakog kruga a drugi je pravouglog kosog kruga. al to i nije bitno zato sto se na cincilatoru pomocu klajzne i cavrljka uspesno ugradjuju u kuciste. zato ih je tesko izvuci iz zemlje.... |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |