|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
zato sto mu srafovi drze dzonove na cipelama
|
||||
|
||||
ili ja nisam nista napisao u ovoj temi ili je moj post obrisan...iskreno,ne secam se...sa cime se slazes Enigma?
|
|
||||
|
||||
Naveo si to u nekim drugim temama, ne u ovoj.
|
|
||||
|
||||
Eeeeeeeeee
Evo šta sa m ja primetio onako .... Sve čike francuzi koji imaju "konvencionalne ne Deus" detektore su obučeni u manje više radno odelo. poneki su prljavi a poneki su neuredni i svi ostavljaju jedan onako " radnički " izgled.... A ondak se pojavi baja sa Deusom u farmerkama, venčanim cipelama i nekoj čistoj, urednoj jaši... mislim da bi i imao i dobar parfem kada bi mogli da osetimo.. Znači, jednom rečiju: Baja, gospodin čoEk... E sada da li je ista situacija sa detektorima i da li detektor čini čoveka neka kažu iskusniji koji su posedovali sve ove vrste (ili ih poseduju još) Ovo je bila mala šala. Nemoj neko da bi se vređao , ovo što sam zapazio i zapisao su neka moja razmišljanja i pismeno iznesena zapašanja. Nije svrha nikoga da zezam nego onako : Sremac.. vino.. kiša, magla... žena... posejano sve, nema se šta radit i tako to... Sublimacija utisaka
|
||||
|
||||
Ali pod uslovom da ovu poslednju rečeniccu pročitate veoma brzo... lalllala
|
||||
|
||||
Šta uradi malo vina, kiša, magla i žena od čoveka,... lalllala...
... a kaže se da su u banatu malo ... "lalllala" jer često, ili stalno duva vetar... (bar sam tako čuo kod nas u Bačkoj)
|
||||
|
||||
I ja sam u Bačkoj...
Ali sam Sremac... udat Hihihih
|
||||
|
||||
... znači bilo je "... bešte sremice s' glavne ulice, kada šorom prođe sin..."
Kiša konačno stala, odo' ja danas kod prijatelja u Srem, malko u vinograd
|
|||
|
|||
Nije stala kisa u Sremu, ali pada ona sitna, kao jesenja. Sacekacu koji sat, gumene cizme i juris.
|
|
|||
|
|||
da li je neko primetio na ovom testu "bugarina", i kako on radi!?
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fisherova 2 najnovija modela | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 31.01.2008 21:43 |
Dva nova minelabova modela | Vumi | Vrste i namjena | 2 | 16.11.2005 18:22 |
Jos par poznatih novcica | Vumi | Novac | 7 | 08.03.2005 02:18 |