|
||||
|
||||
kad se bude znalo kad i gde javite,
nadam se da ce mo cane i ja stici na vreme... |
|
||||
|
||||
Radim i ja cetvorobrigadu ali zato postoje kolege koje su voljne da te zamene a ti ces njih kada bude trebalo.
|
|
||||
|
||||
Ako se bude na nekom terenu dal da Cane potera skalameriju nikad se ne zna?
|
|
||||
|
||||
Dali mogu dobiti informaciju u okolini kojeg grada bi se skup odrzao.
|
|||
|
|||
Bana Bane? Ljudi ako Bane povede Caneta na eba li smo! Ostacemo gladni ,zedni i najverovatnije necemo stici svojski jedni drugima stisnuti ruku i upoznati se. Pozdravljam ideju za druzenje ja sam za a da nebi ovdi ostavljao broj mobitela mnogo vas je koji ga znate pa budite ljubazni i javite.Ako bidem u mogucnosti da navratim-videcemo se. Pozdrav!
|
|
||||
|
||||
Sta nam je sa Vumijem? Daj ti ideju napisi nesto da li si stigao itd..
|
|
||||
|
||||
Najverovatnije je skup u okolini Cacka.Veceras tacnije informacije.Ko hoce moze doci ili ostaviti broj telefona kako rece Eclipse za jednodnevnu upotrebu ili email adresu a sutra se moze obrisati email.Pozdrav.
|
|
||||
|
||||
Sta je sada sa ljudima koji su pricali i zeleli da se upoznaju medjusobno .Zar je to toliko strasno druziti se sa nekim jedan dan.Pricali ste da kilometri nisu vazni samo da je negde u Srbiji i evo zelja vam se ostvarila .
|
|
|||
|
|||
pozdrav
Izgleda da ce biti pune ruke posla za lokalne policajce.....hahaha .Volep bi da prisustvujem ali na odmor dolazim tek 25 jula.
|
|
||||
|
||||
Da su lokalni u pitanju lako bi prosli nego su izgleda oni drugi zaduzeni pa cemo videt sto ce bit.
|
|
|