|
||||
|
||||
Zavisi, koliko veliku?
Sa XLT-om sam pronašao avionsku bombu iz II. svjetskog rata u vlažnom terenu na dubini od 1200 mm. Znači da ne postoji konstanta, već da sve ovisi o terenu na kojem se traži i o podešenosti aparata. |
|
|||
|
|||
Od 15 tak cm
|
|
||||
|
||||
Opet zavisi i koja sonda se na njemu nalazi, obicna ili neka druga, ali vjerujem da obicna moze da pronadje 15 cm veliku figuru na nekih 60cm...samo je moja pretpostavka, ne poznajem aparat...
|
|||
|
|||
Sonda 1x1m
|
|
|||
|
|||
Vumi dobra ti je pretpostavka
|
|
|||
|
|||
Pozdrav svima ako hoče neko šemu jednostavnog a dobrog detektora neka mi se javi da mu pošaljem na email jer neznam ovdje postaviti sliku meni je neke veče stvari nalazio i na 80 cm a manje na 20 pa kome je to dovoljno lemilicu u ruke....Pozdrav
|
|
|||
|
|||
Posalji mi semu molim te da probam sa tim detektorom kako stoje stvari na mom terenu. tvoja iskustva sa ovim aparatom su zadovoljavajuca i mislim da svi koji traze nesto bolje od ovakvog aparata zapravo neznaju sta zele. dali imas sve parametre (podatke za sondu , pois svih delova i sl ) i koji je detektor VLF ili PI
grca976@bitsyu.net hvala |
|
||||
|
||||
sta je po tebi vece a sta manje stvari i stvarcice?
|
|
|||
|
|||
dubina detektora
Moje misljenje iz iskustva je da detektor dublje prodire ako je tlo vlazno i obrnuto.Slabije prodire u zemlju ako je tlo suvo.
|
|
||||
|
||||
Citat:
apsolutno si u pravu...slazem se sa tobom..... |
|
|