|
||||
|
||||
Sve je vraceno kako je do sada bilo, nema nikakvih interesnih grupa
|
|||
|
|||
U pravu si Vumi, to bi bila bar pet foruma u forumu...
Ovako je jednostavnije a i preglednije, ako imam sta pokazati pokazacu svima a ne samo mojoj grupi. Tu bi ti a i ostali imali puno posla sto zahteva mnogo vremena koje nemamo. |
|
|||
|
|||
Ja bi jednu hajducku grupu
Crni Gruja i TETAK Djordje |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Vumi možda je i bila sreća što nisam bio u zemlji ovih par dana, te nisam imao pristup internetu i nisam gledao forum...
Mislim da bi se razočarao novim izgledom foruma, jer sam ja za stari arhaični, adekvatni i nadasve funkcionalni forum. Mislim da podele nikome nikada nisu donele ništa dobro, a tako bi bilo i na našem zajedničkom forumu. Da zaključim, mislim da je bolje što je forum ostao onakav na kakvog smo navikli, u kojem se lako snalazimo kao riba u vodi!
|
||||
|
||||
Obzirom da zbog posla nisam u mogućnosti često otvoriti forum, sada vidim da imamo novi "skin" pa pitam jel to može biti malo prepravljeno jer je crna podloga na kojoj se ova plavo-ljubičasta slova jedva vide.
Ja jesam doduše djelomično daltonist, ali ovo ne vidim čitati. Molim da se prijedlog razmotri. Hvala |
|
||||
|
||||
Vumi prijatelju, šta s ovo desilo?
Što kaže Kupač, i meni podloga crna a ljubičasta podloga... Šta se desilo...?
|
||||
|
||||
Vid sad....
Sada se samo vratilo.. samo sam ušao na Chat i odma kada sam izašao, stara košuljica...
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novo u forumu | Vumi | Testiranje detektora | 0 | 19.09.2009 20:17 |
Dodat jos jedan izgled forumu | Vumi | Kako? | 11 | 22.03.2009 20:57 |
Aktiviranje korisnickoga racuna na forumu | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 22.02.2007 23:17 |