|
|||
|
|||
Uhhh verovatno je bio odličan osećaj i sigurno je bolje nego delovi od traktora nadjeni na čistom terenu !!! (u šumi u kojoj nema puta a nije ni blizu naselja).
|
|
||||
|
||||
ja ne bih prodao...bacio bih...sa sve crvenu haljinu!imam 3-5 nalazaka sa mnogo vise kg-ica........al kod mene za baksuza nema "aljine"
p.s."baceno"....i da bog da se ne ponovilo.
|
||||
|
||||
ma isto je cak i gore zapravo gore je ....
|
|||
|
|||
Da nisi mozda ti ovo bacio?! pa ja naso, nisi trebao toliko da se zavlacis u sumi
|
|
|||
|
|||
Ako ti nista ne znace ti ih vrati gde si ih naso da se neko obraduje za nekih 500 ili hiljadu godina.
|
|
||||
|
||||
bacio sam vec,sve je to na obali dunava da imaju kolege cime da se zanimaju....a kad se umore izbacuju sve sto su nasli na isto mesto
a za 500-1000 god nikl ce se pretvoriti u prasinu.
|
|||
|
|||
Ma bitno je da ima sta da se nalazi , i da se zezamo
|
|
|||
|
|||
Poligon za detektore
Ja mislim daje to neko od nas namerno zakopao da trenira detektor,i sam sam pravio poligon za probu sigurno je to to.
Samo sto sam ja razlicite metale i razlicite dubine koristio. Poz |
|
|||
|
|||
Frci ne verujem, zato sto je vrecica ili krpa ili sta vec drugo mada ja sumnjam da je bila vrecica bila skroz raspadnuta. Samo sam povadio neke delice. Ne bih rekao da je to neko namerno zakopao da bi testirao detektor, a i ne lici mi na poligon, zato sto je mnogo udaljeno od naselja.
|
|
|||
|
|||
Ja bih poludeo... kopas i mislis ostava denara kad ono ostava dinara... i to titovih!!!!!Odneo bi ih u livnicu samo da ih vise nema...
|
|
|