|
||||
|
||||
Citat:
i sve besprekorno stoji i ne mrda, to moze da se kupi u radnjama koje prodaju dugmice, konac i slicno... |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
ali ovde nije rec o resenju vec o kvalitetu
|
||||
|
||||
agripa imam ti ja jedan od pokojnog zeljka da ti poklonim...ne samo sto ces moci da se naslonis na njega,nego mozes drva cepati sa nim bez problema....tezina.. crka 3-4kg
|
|||
|
|||
daj da prepakujem australijanca i da mu navarim asov na drugu stranu
bog da me vidi |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Mladene, vjerovatno zbog toga sto obicni cijevni monitori imaju one elektromagnetne zaslone (ili kako se vec zovu) koji usmjeravaju magnetni snop u odredjenu tacku (zato i dolazi do smetnji ako mu se priblizi magnet, mada je magnet ponekad dobra stvarcica u popravci slike na monitoru (mi smo to govorili da je doslo do magnetizacije monitora), a obicni LCD nema veze s amagnetnim snopovima i zato i nema problema ako mu se magnet nalazi u blizini. Nego, da ti ne radis na kakvim monitorima ?
|
|||
|
|||
ma ne baš sa monitorima ali sam ne tako davno krpao klasicne televizore i monitore sa PC-a, odbacio sam lemilicu zbog prstiju (boli kad je vruce:-) , imam LCD navigaciju na magnetu i nema efekta magnetizacije LCD-a , neznam kako bi se to rjesilo na LCD-u kad bi se pojavilo-tu ne vazi elektromagnetska zavojnica za demagnetizaciju .Lcd obicno prestane raditi na nekim djelovima kad mu se od vibracija pomakne kontakna trakica (satovi) ili kad pukne snopic zica na pregibu .
|
|
||||
|
||||
Katodne cijevi ispisuju sliku na ekranu zahvaljujući elektromagnetskom ili elektrostatskom polju s kojim upravlja horizontalna i vertikalna vremenska baza, dok kod LCD i TFT zaslona svaka točka na ekranu ima svoju upravljačku sklopku i zato magnetizam ne djeluje na ove zaslone.
|
|
||||
|
||||
Citat:
verovatno neznas o kom je uredjaju rec
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novi XP Deus na Youtube | Vumi | XP | 4 | 24.10.2009 22:33 |