|
|||
|
|||
Kupio ga je moj drugar ,zadovoljan i prezadovoljan sa njim .Cena 500 evrica plus postarina.Momak salje pouzecem,garancija ako se ne varam 2 godine.
|
|
|||
|
|||
je li oficijalni zastupnik za Srbiju? vidio sam njihovu ponudu i akciju Fisher-ovih MD-a.
ovo je bila firma iz Cacka cini mi se,nisam siguran. mozda je rijec o istoj firmi |
|
||||
|
||||
Fisher nema zastupnika u Srbiji.
|
|
|||
|
|||
Naki, mislim da grešiš.
Valjda smem ovo da postavim http://www.fisherlab.com/hobby/dealers.htm |
|
|||
|
|||
mislim da ta firma zastupa i Minelab. vidio na njihovoj stranici Minelab,Whites,Techn etics,Bounty Hunter i naravno Fisher. da li je moguce da ih sve zastupa ne znam .
znam da nema XP-a |
|
||||
|
||||
Izgleda Rosuljac da si ipak u pravu, na Fisher-ovom sajtu stvarno postoji zastupnik za Srbiju, jedino što im ne radi link ka njihovom sajtu. I super je ono što stoji kao komentar za Italijansko tržište.
|
|
|||
|
|||
Proverio sam ,aparat je kupljen u Cacku.Akcija jos traje i cena je 500 eura.
|
|
||||
|
||||
...Sajt im opet radi, a Izgleda da stiže XP i u srbistan
|
|||
|
|||
e bas me zanima kakve ce cijene biti...nadam se da ce ubrzo biti i akcija XP ovih modela...mozda se mogne kupiti kakav DEUS povoljno
|
|
||||
|
||||
Samo se nadaj toj akciji
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fisher CZ5 | Ljuba | Testiranje detektora | 3 | 08.09.2008 11:42 |
Fisher 1270 X | IVLIANVS | Vrste i namjena | 3 | 15.08.2008 17:02 |
Fisher 1270 ili Minelab Musketeer Advantage | Marisav | Vrste i namjena | 61 | 07.02.2008 20:07 |
fisher F75 | laki | Testiranje detektora | 2 | 31.01.2008 19:32 |
fisher f75 | meklaud | Testiranje detektora | 4 | 29.10.2007 19:22 |