|
Vrste i namjena Sve o vrstama i namjeni ovih aparata... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
koliko vidim kod vas vlada takmicarski duh, a zemljak ne bi hteo da kupis bolji detektor od njega...ispravi me ako gresim...
|
|
|||
|
|||
he he he ima ovde dosta prostora za diskusiju vidim ja
hocu samo da podsetim da su ovo moja licna iskustva i da bih ja fishera uzeo u svom slucaju iako nisam ljubitelj fishera pozdrav obojici |
|
|||
|
|||
...samo da dodam i ovo
promenio sam dosta detektora u poslednjih par godina trenutno radim sa whites eagle spectrum detektorom za pazovu i okilinu koristim specijalno magnum sondu od 15 inca |
|
|||
|
|||
Citat:
pozdrav i tebi! |
|
|||
|
|||
Onda je bolje da kupi Fishera F75 ako hoce da trazi novcice. Puno je bolji u razlikovanju metala i dubini od 1270, a i nije nesto puno skuplji od njega.
|
|
|||
|
|||
kratki jesi probao tog fisera?
|
|
|||
|
|||
Nisam imao prilike zbog loseg vremena. Ali koliko sam cuo od par kolega koji ga imaju ovde u Austriji, mnogo su zadovoljni sa njim. Nadam se da cu ga uskoro probati pa bi mogao i da napisem nesto vise o njemu.
|
|
|||
|
|||
Prijatelju, ovako stoje stvari bar iz mog iskustva sa Minelab-om. Ja posedujem Minelab Musketeer Advantage Pro, potpuno sam zadovoljan s njim i ako ga posedujem tek godinu dana. Sve je stvar navike.Što se tiče numizmatike super mi se pokazao do dubine od nekih 25-30cm,bar na terenima gde sam lovio.Možda malo više voli gvožđe,ali je sve rešivo.Možda i u gvožđu ima nečega vrednog.Razmisli,vid i,odluči.Drugarski pozdrav.
|
|
|||
|
|||
Aparat je solidan, i ja ga imam, ali nije bas za novcice, njegova frekvenicija je oko 5khz, tacnije mislim 5,7khz, to je aparat male frekvencije namenjen za vece predmete, i pravi dosta promasaja, odnosno slabo detektuje sitne predmete, kao i classic 3, uostalom imaju isti oscilator, ako trazite novcice i ostale sitnije predmete kupite detektore preko 10 khz, za sad najbolji utisak na mene i moje prijatelje su ostavili tesorovi uredjaji
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Minelab Advantage Pro | Ivan-Bor | Vrste i namjena | 9 | 20.05.2011 15:31 |
Minelabov Advantage -pomoc | saban | Vrste i namjena | 6 | 06.06.2006 15:00 |
Minelab Musketeer Advantage | Vumi | Testiranje detektora | 20 | 11.03.2005 21:01 |
Minelab Musketeer Advantage | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 22.05.2004 22:52 |