|
|||
|
|||
Ja nisam tragac ali ipak svi bi mi voleli da dobijemo 7 na lotou.
Pa i ako neko u nekim sitnim znacima vidi 7 nebi trebali da ga zezamo, ali sala nikad nije na odmet narocito neki zivopisni opisi ovde kao sto sam procitao Pa svaka vam cast na inspirciji sto ste imali a tebi algor samo hrabro mozda i otkrijes nesto!!! |
|
||||
|
||||
deki prijatelju,
kod ovakvih tema izbor je sledeci , da se javimo i po ko zna koji put napisemo sta mislimo ili da se ne javljamo uopste i pustimo autora teme da zivi u po mom skromnom misljenju vecnoj zabludi , tema kao sto su ukleta blaga, znaci i signali, mape, karte, ukazi, prikazi , snovi i slicno je vec po ko zna koliko puta obradjeno iz vise uglova i od vise clanova, koga god da te teme zanimaju mogu ovde da procitaju dosta samo ako se potrude i iskoriste opciju "Pretražiti forum". |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
znak hm hm koji znak ako smijem pitat hm hm??????????????? |
|
||||
|
||||
nadaren ili obdaren? xexexexexe
|
|||
|
|||
Ako je do toga da coveka motam toje najmanji problem, imam toliko kojekakvih znakova u datoteci a i veliku inspiraciju da bih mogao na ovu temu tri dana da mu pisem kvalitetno da bi i sam poverovao u tu neistinu. Ali bwe malo sale neskodi. A sto se tice nas imucnijih kako deki rece. Ja licno sam siromasan i mislioo sam da raspisem humanitarnu pomoc sa naslovom " Na zapadu udarila kriza.......jaci Dinar od deviza" Zasto da se malo ne nasalimo? koliko ste se samo na moj racun salili i ja ssa vama aktivno ucestvovao i verujem da vam je bilo zabavno kao i meni.
U sali ce covek vise da nauci nego da mu ovde pametujemo i izagravamo neke vrhunske citace kojekakvih znakova koji se u,opste i nevide na slici. |
|
||||
|
||||
na sledecim izborima za predsednika drzave,ja cu iznad svih kandidata da dodam
0.rade-bec i zaokruzicu......i gde god da krene i za njim...siguran sam,necu pogresiti