|
|||
|
|||
Šta je to ostava ???
|
|
|||
|
|||
Nezakcij,to nebih rekao ni da znam. A sada bih se slozio sa apostatom da se ova tema izbrise iz sigurnosnih razloga i zamolio bih admine da to sto pre ucine.
|
|
||||
|
||||
Stvarno ne vidim razlog za paniku.
Na forumu se nalazi neusporedivo rijeđi i višestruko vrijedniji materijal od ove šake škuda. |
|
|||
|
|||
Pa ovde je bilo stvari koje polomljene vise vrede od ovih. Sad moram da postavim jos koji nalaz da se ne uplase novi korisnici i prestanu da postavljaju svoje |
|
||||
|
||||
Branislave,cestitke za nalaze,samo tako nastavi.Sto se tice sigurnosti na forumu,vlasnik foruma drzi sve konce sa administratorima.Lju di bez brige postavljate nalaze.
|
|
|||
|
|||
Da se izbrise tema iz sigurnosnih razloga?
Kolega slobodno objavljuj svoje nalaze,nece i nista da ti bude.A kolege koje su zabrinute za tvoju bezbednost bi se prvi hvalili ovde na forumu slicnim i vrednijim nalazima kada bi ih pronasli. |
|
|||
|
|||
Pa dobro Mi to dobronamerno...
|
|
||||
|
||||
Ne vidim razloga panici, zbog cega da se brise tema? Kao sto Enigma rece, ovdje ima i vrijednijih nalaza od ovoga i niko nije nista izbrisao.
|
||||
|
||||
Nije da si se predomislio u vezi foruma ? Nemoj da plasis mladog kolegu, nece mu biti nista, slobodno neka postavlja svoje nalaze.
|
||||
|
||||
Pošto nema odgovora na moje pitanje, izgledno je da se Brane gadno uplašio.
Nije valjda da zakapa detektor i nalaze ? Branislave, mozak slobodno pusti na pašu, a slušaj jedino, i samo svoje srce. Sličan je moto našeg dragog kolege Apostate - " Idi kud te srce vodi " - dragi Branislave. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Sta mislite da su bili zlatnici? | Vumi | Antika | 12 | 12.08.2010 16:50 |
Zlatnici | pike.sch | Antika | 2 | 26.12.2008 22:35 |
Turski detektor | Vumi | Vrste i namjena | 6 | 26.03.2007 12:34 |
rimslki zlatnici | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 11.04.2005 18:25 |