|
|||
|
|||
Meni jesu, Vumi nesto sam dobio od kratkog a ti mi obrisa.
|
|
|||
|
|||
budimo solidarni samnom i agrippomako nemamo poruke mi,nemorate ni vi
|
|
||||
|
||||
ovo je vec za zuti karton....
|
||||
|
||||
Uostalom, u cemu je problem, kakva je to panika odjednom, sta vam je, sta nije u redu, jel mozda niste bili upozoreni, i drugi su letjeli sa foruma zbog takvih stvari, lako ode jos neko, nije problem biti bezobrazan, to mogu i ja.... Lijepo je receno sta se smije i kako se smije, ali se uvijek nadju neke glave koje misle da su pametnije i pokusavaju na pokvaren nacin...vise nece moci!!!
Ako neko zeli da se buni, slobodno neka se javi privatnom porukom
|
|||
|
|||
Citat:
pozdrav |
|
||||
|
||||
Gde nestade RUAH,mozda je vec kupio detektor pa nema vreme za forum!
|
|
|||
|
|||
Tu sam ja ,svakodnevno.Pošto sam novi idem redom pa čitam forum i gledam nalaze.Što se tiče detektora,idem na Fishera F-4.Nisam ga još kupio,ali sam dogovorio i ubrzo uzimam.
|
|
|||
|
|||
najvaznije je da sam odaberes ono sto ti najbolje lezi. nije sve ni u parama
pa da cujemo i prve utiske o tom novom detektoru naravno i nalaze |
|
|||
|
|||
vumi i ja istomozda smo se malo vise udubili u raspravku,evo ja obecavam-necu vise nista oko toga. dogovoreno
|
|
|||
|
|||
Ljudi koji vam je k:..ujac pa vumi je gazda u svojoj kuci takodje i na svome forumu. Pa nemozemo zaebavat nekoga ako mu dodjemo u kuci tako i na forum, pravila su pravila, nese ljutite ali znam coveka i dosta je tolerantan i dobar, koliko vidim svima su ukinute PP
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
potrebna pomoć | maximus | Vrste i namjena | 2 | 18.09.2007 21:52 |
Pomoć početniku | Ivan-Bor | Vrste i namjena | 10 | 14.03.2006 23:15 |
Istorija Bosne | rammstein | Istorija gradova | 21 | 17.02.2006 11:49 |