|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
ja samo pricam stas meni rekli a kad kazem normalno onda mislin da imas svih pet prstiju banebeograd ako neverujes u to zasto onda dajes oglas za omadjijanj ili sta vec radis u ostalome svako ima pravo da misli sta hoce i da veruje usta hoce
|
|
||||
|
||||
Citat:
a oglas naravno i dalje vazi, pogotovo onaj deo za nerotknije, dokaza za to puna srbija i neke bivse republike samo |
|
|||
|
|||
Bane nadam se da ces zaraditi dosta para za alimentaciju, sto se tice tih nerotkinja kad rode opet!!!
|
|
||||
|
||||
Citat:
kolege vracevi sa vumija ovo je poziv na saradnju u cilju suzbijanja bele kuge u nas |
|
|||
|
|||
E rado cu ti pomoci sa par evrica ako bude potrebno! Znam kakve su to muke.
|
|
||||
|
||||
hahah ma da nisi i ti neki kolega vrac kao sirmium aaaaaaaa kratki kratki djavole matori, pokricemo celi stari kontinent koliko nas ima, samo da se dobro organizujemo hahh
|
|
|||
|
|||
Pa kad mogu ostali zasto ne i mi!!!! U ostalom u ovoj zemlji gde zivim ima dosta musterija kojima su potrebni takvi servisi i usluge. Ima posla za sve vraceve, ne treba praviti problem oko konkurencije. Ja se licno ne bavim tim stvarima, ali razmisljam da vi sigurno nemate menadzere i da bi ja tu mogao da uskocim. Mogu vam organizovati tezgu i po inostranstvu za devize bez problema .
|
|
|||
|
|||
hehe ma ne mislim da trazim to blago vec samo pitam dal je istina da ga je imao i da je sakriveno il su to samo izmisljotine...
obicno kako kazu gdje ima dima ima i vatre.... |
|
||||
|
||||
Stampa kaze da postoji, koliko je njima sada vjerovati to je pitanje. Isto tako kazu da je negdje u Bosni sakriveno i blago Kralja Tvrtka i da jos uvijek ne znaju gdje je (da znaju vec bi bilo pokupljeno, naravno)...
|
|||
|
|||
pa s obzirom da su bili vladari morali su ima nesto
|
|
|