|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
vazi eklipse potrudicu se za tu volonterku....
|
|
|||
|
|||
Q
Svaka cast na demonstraciji !
|
|
||||
|
||||
cule.kele pa zajedno brojevi na krajevima pa jos i slicne pozadine,vecito gledam dva ti puta kome od vas odgovaram
|
||||
|
||||
Nista ne preostaje vec da promene profilne slikeee!
|
|||
|
|||
Ma Cule je kanda malko stariji
|
|
|||
|
|||
zanimljiv test barem se neko trudi u ovim zimskim danima
|
|
|||
|
|||
e moj baća pa nekih desetak godina,al ne mari,vazno je kako se osecas a kad se okupam uopste se ne osecam....
|
|
||||
|
||||
Pošto nisam imao internet nego samo preko telefona tek sada sam pogledao test....
Hahahahh Samo sam čekao kada ćeš udariti sondom i razbiti onaj zemljani sud... što bi bila velika velika šteta... Inače test je super i svaka čast za deusa da očita na ovako pokazanom testu...
|
||||
|
||||
Ma Deus i nije za bolje nego za mlaćenje prazne slame po kući.
|
|
|||
|
|||
Na terenu sam imao prilike da uporedim deus sa aparatima kao sto su fisher 1266, 1270, f75, minelab explorer i bio sam zadovoljan sa njim. Ground balance bi se trebao resiti u ovoj nadogradnji jer mu je to definitivno problem, a sa tim bi mu i dubina trebala biti povecana.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
***DEUS*** | Kele78 | XP | 34 | 08.10.2012 03:40 |
Deus | Jevus | XP | 11 | 01.08.2012 10:44 |
Deus | kratki | XP | 48 | 17.04.2012 00:45 |
Xp deus | Goran | XP | 13 | 20.08.2011 16:05 |
XP Deus | kratki | Testiranje detektora | 1 | 18.03.2011 20:39 |