|
Srednji vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, ca 500-1500 godine |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
ja sam lepo rekao i stojim iza toga da svako ko kaze da je nasao ostavu i da je ima kompletnu jos uvek kod sebe LAZE!
Ostava se zna sta je ,ne nesto kao ....to je ostava par komada... a to sto kao ja nisam u pravu ili varas se, zao mi je itd.. nepije vodu kod mene! |
|
||||
|
||||
Do 1000 komada su ostavice, a preko 1000, ostave. Dok jedan jedini komad iz špajza može predstavljati ostavetinu.
|
|
||||
|
||||
ja moju ostavicu ili ostavu ili ostavetinu nisam prodao nego sam je pojeo....bila dobra tursija secam je se jos
|
||||
|
||||
A kod mene opet ne pije vodu to sto ti kazes. Ja moju ostavicu imam jos uvijek kompletnu, bar ono sto sam pronasao od nje. Nisu svi isti!
|
|||
|
|||
ja mislim da se vi ne razumete ,a problem je u tome sta ko smatra za ostavu! ja recimo sve do sad pronadjeno cuvam i nisam prodao nista ,ali kad bi naleteo na nesto sto ja smatram za ostavu (a to je nesto sto vredi nekoliko desetina hiljada evra,pa i vise ),razmisli o bi dobro da li to vredi cuvati u nekoj fijoci ili popraviti svoju finansijsku situaciju
|
|
||||
|
||||
Pa recimo 100 denara po prosjecnoj cijeni od 100€ (ima i skupljih a ima i jeftinijih) i tu si vec na 10.000€. Da li bi to prodao?
|
|||
|
|||
ja ne, jedino da mi je ugrozena zivotna egzistencija ,tad je "sve" na prodaju
|
|
|||
|
|||
To je to, ima nesto sto je vrednije od para.............
|
|
|||
|
|||
OSTAVA 2% racun za struju,5 % bratu,5%kevi,5% dedi novi traktor ,5% BABI za novu frizuru i 2 % recke po kafanama 2% da se popije i pojede sa drugarima i tako dalje da jedva ostane 50%
tako bi neki uradili ,al sto kaze moj deda -,,ja sam siroma za velike novce a ne za kusur. |
|
|||
|
|||
Citat:
vumi mislio sam da se nebih trebalo pricat o cjenama na ovom predivnom forumu ok bilo je u kontextu ali i pored toga ...pozzz |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
crkva iz 13-og vijeka | zeljketa | Zanimljivosti | 1 | 02.07.2008 21:06 |
ostava | zeljketa | Zanimljivosti | 6 | 09.01.2008 16:45 |
Kip koji predstavlja vucicu koja hrani Romula i Rema potice iz srednjeg vijeka | zeljketa | Zanimljivosti | 4 | 22.11.2006 23:54 |
Otkrice vijeka u Egiptu | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 12.06.2004 03:57 |