|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Bilo je nekih tri ostava sa turskim bakarnim novcicima iznad kojih su bile kamene ploce , ostala je jos samo jedna ( na dubini od 1 m . ima oko 2 kg. ) iznad nje je kvarcni kamen i za sada je registruje samo jedan detektor.(otkopavana je 6 puta da bi dokazao vlasnicima supersonicnih detektora da je stvarno tu.)
|
|
|||
|
|||
Citat:
procitaj dobro,kaze da su rezultati bili bolji kada je predmet bio zatrpan zemljom! http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=4838 |
|
||||
|
||||
Citat:
ok ubedio si me, samo jos da kazes koji je taj detektor koji je pobedio sve "supersonicne metal detektore" /i koji su to detektori ucestvovali u tim testovima/, slutim da je u pitanju domaca radinost... |
|
|||
|
|||
Da nije RADIJAN –2001. SF?
|
|
||||
|
||||
ovako si ti objasnio "SPECIFICNE USLOVE"
Citat:
istina je da postoji mogucnost da se neki predmet koji se nalazi u zemlji detektuje na vecoj dubini nego sto bi se to desilo sa istim predmetom u vazduhu, s obzirom da imas to ovde na forumu objasnjeno, ostavicu te da sam nadjes tu temu, moj predlog je da iskoristis opciju "trazenje" ps. ako uspes da nadjes taj tekst videces da je ovo sto si ti napisao totalni ofsajd Citat:
ukratko, da ti pojasnim... postoje dva termina "dubina" i "daljina" dubina je u zemlji, daljina je u vazduhu, svakom normalnom tragacu jedino je bitna dubina, to sto neki aparat hvata ili ne, vise ili manje u vazduhu totalno je irelevantno, u testu koji si ti naveo kao argument je delimicno pojasnjeno da se ta anomalija /znaci ne pravilo nego slucajnost/ desila zato sto najverovatnije ground nije bio podesen kako treba /kratki je to pojasnio u svom postu/ pa je detekor reagovao i na rupu koja je bila prazna. ali da ne tumacim ja tudje reci i pisanije , oba ucesnika tog testa su prisutna na forumu pa ce oni sve to lakse da ti docaraju. pozzz |
|
|||
|
|||
Pokusao sam da probam u saksiji u stanu ali neide,mora da se izadje na teren.(ovo ti je I.Dzoni napisao )
Bane kad budes dosao tamo gde si obecao(ako si nabavio novg xp u austriji) razresicemo problem oko dubine i daljine Nevrdi se raspravljati stobom,rekao sam doslovce "PONEKAD", |
|
||||
|
||||
Citat:
nemam obicaj da neuke ostavljam bez znanja, pogotovo ako sam obecao da cu ih instruirati kao treba, a ne secam se da sam sa nekim atilom ikada pricao... jedno moram da se slozim sa tobom , a to je da je tesko sa mnom se raspravljati jer ja ne pricam i ne interpretiram tudja iskustva i tudje postove nego pisem o svojim iskustvima, u tome je razlika izmedju mene i nekih internet exxxperata koji su u ruci drzali jedan ili dva detektora i za njih misle da su jedini i najbolji. dakle opusteno, i u buduce ako neces da ti neko protivureci napisi nesto precizno, korektno i ISTINITO, samo tako ces izgraditi svoj autoritet na forumu. Promijenjeno od Vumi (05.08.2010 u 21:26 sati) |
|
|||
|
|||
Citat:
Nikada nista neistinito nisam napisao i dalje tvrdim da je moguce da detektor ima bolju detekciju ukoliko je predmet zatrpan zemljom.I tu bi stao sa raspravom na tu temu osim ukoliko se u nju ne ukljuce i jos neki clanovi foruma Promijenjeno od Pretorijanac (05.08.2010 u 13:40 sati) |
|
||||
|
||||
Citat:
samo jos da kazes kad i kome sam to obecao, i gde treba da dodjem, ne poznajem niti sam ikad pricao sa nekim ko se zove atila hunt... oooo cika pretorijanac, pa sto mu promeni poruku hahah |
|
|||
|
|||
Citat:
"Ko vidi nindzino lice i prica o tome,umrece u najvecim mukama" A pretorijanac se sam kao kulturan domacin ponudio da u priodu u kom nemogu da postavljam fotografije to ucini za mene! |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
test | laki | Testiranje detektora | 1 | 23.08.2009 08:57 |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
Test | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 24.02.2007 23:55 |
test | test1 | Izgubljene stvari | 8 | 05.02.2007 23:09 |