|
||||
|
||||
Citat:
jos bih posvetio paznju na 1:10 min. snimka da obratis paznju na tajanstveni zvuk tog goldmaxxa.....ja jos nisam cuo da moj goldmaxx proizvodi takav zvuk a koliko vidim on tada podesava nesto.
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Za 1.10 snimak podesava exporera ili ako ti je lakse minelaba to uopste nije gmp
|
|
||||
|
||||
jes be nisam ni video da ima tri detektora.
|
||||
|
||||
Citat:
kako sam i sam jednom prilikom bio svedok jednog slicnog namenskog "testa" koji je za cilj imao samo da se jedan detektor favorizuje dok se svi drugi naravno ispljuju zelim da obratite paznju pre svega na velicinu sondi testiranih aparata gde se minelab pojavljuje sa najverovatnije standardnom 28 a gmp sa standardnom 22cm svi oni koji su probali znaju koja je razlika u tih nekoliko cm precnika u odnosu na dubinu koja se postize. a da ne pricamo ni to da je razlika u cenama ova dva aparata 1x4 /ili 900 prema 4000 evra/ zato ne bi nikome preporucivao da se bas previse oslanja na yutube exxxperte i njihove video uradke, jer vecina njih ima neke skrivene namere, najcesce da sto bolje prodaju ono cime trguju ps. uostalom procitajte komentare ispod onog gore snimka vezanog za gpx5000 pa ce vam sve biti jasno |
|
||||
|
||||
upravo tako.
st ose tice gmp a sonde od 22 i 27 razlika je sitno.sem na malo vece predmete
|
|||
|
|||
E sad ja bih rekao da su svi uredjaji sa standardnim fabrickim sondama sa kojima se i isporucuju dodatne vece sonde nebi bile fer jer je onda vec to da napisem po naski tjuning varijanta.
|
|
|||
|
|||
Citat:
neznam u kom pravcu je krenula ova tema,ali brate mili ,mnogo je. dao bog da komsija eclipse kupi tu sondu koja je ubica,a posle cemo testirati nasa dva aparata,u realnim uslovima,na terenu sa ciglom,gvozdjem,sitn im ekserima. ako je zaista tako,kako kazes,ja cu moj da bacim pravo u dunav,posto je blizu |
|
|||
|
|||
Ja nisam imao prilike da trazim sa GMP-eom i tom sondom, radio sam sa
G-maxom, samo sam je testirao u vazduhu i tu se mogu sloziti sa ovim sto su Bane i Crni napisali. Osetljivost na male predmete ostaje ista ili je malo bolja (sto nije slucaj kod drugih aparata), vece predmete vidi od 5cm do 30cm vise, zavisno od velicine tih predmeta. Naravno da testovi u vazduhu ne mogu da se uzmu ozbiljno ali se mogu uzeti kao orjentacija. Ovu sondu bih preporucio iskljucivo za terene gde nema puno gvozdja, sa njom se mora raditi sasvim polako jer aparatu treba vremena da posalje signal na vecu dubinu i primi ga nazad. Malo je losije lokalizovanje predmeta u centru sonde zbog velicine, i naravno kopanje vecih rupa ti ne gine. Malo vise treninga...... |
|
|||
|
|||
Citat:
Ps. Pazi da ne ostanes bez zuba i aparata |
|
|