|
|||
|
|||
Ovo je moj mejl(stankovic81@hot mail.com).
|
|
|||
|
|||
Hteo bi i ovo da te pitam.Kazes da si izlazio na teren par puta i da si zadovoljan to me raduje,nego reci mi dali si mozda pokusavao da vidis kako se ponasa kad mu povecavas osetljivost koliko gubi na dubini (kako se ton ponasa),odnosno ako je osetljivost aparata negde pri vrhu otprilike koliko procentualno gubi na dubini.
|
|
||||
|
||||
Jos nisam cuo da neki aparat gubi na dubini ako mu se poveca osjetljivost...stvar je obrnuta
|
|||
|
|||
Danas samo na kratko... imam 2 detektora Garrett GTI 1500 i Minelab eksplorer SE. Garrett ( ja tražim puno sa njim) ima 2-3 tona i nekad i pogreši, Minelab pa neznam koliko- previše- ako sam sa njim tražio samo par puta- znači tek se učim- ali ti mogu garantovati da ne greši i več sam naučio par tonova ali meni je više u pomoč digitalni displej jer za neke metale tu nema greške. Ja se bavim sa traženjem starog novca i lične opreme vojnika iz WW1 i zato mi dubina nije bitna nikad još nisam iskopao rupu dublju od nekih 30-40 cm i to je zame previše. Minelab ima isto tako pokazatelj dubine ali to još nisam skontao. Potraži na netu emulator za SE i videčeš kako radi, emulator nema svih tonova i funkcija ali je odličan da čovek vidi šta kupuje. Email dolazi.
|
|
|||
|
|||
Moja greska hteo sam da pitam koliko % dobija na dubini
|
|
|||
|
|||
Na nekoliko foruma sam pa i nevidim koliko gluposti izvalim
|
|
|||
|
|||
Ali da nebude skroz netacno neznam negde sam to procitao kod nekog aparata postoji fabricka greska pa na opciji Sensitivity kad je Min on pisti na sve i svasta i obrnuto.Ali ispravka stoji.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Pozdrav |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Proslost i bastina Vinodola | rammstein | Antika | 3 | 03.02.2006 23:57 |
iskustvo sa minelab explorer 2 | pdragan | Testiranje detektora | 16 | 06.09.2005 15:41 |
Novi Minelab Sovereign GT | x_lav | Vrste i namjena | 0 | 06.05.2005 04:44 |