|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Cestitam ti u svakom slucaju. Interesuje me otkuda ti ideja da trazis jos dublje (mada je to normalno kada se radi o nalazu novcica), nisi valjda mislio da ces pronaci jos jedan sljem ispod tog prvoga . Smije li se znati koliko je ukupno bilo novcica i jesu li svi bili isti ili je bilo razlicitih ?
|
|||
|
|||
vumi za zakopano zlato je karakteristicno to da se nalazi i mora traziti na vecim dubinama
|
|
||||
|
||||
@Rammstein
Dosta puta sam citao kako su neki detektori optimirani za evropsko a neki za americko zemljiste tako da postoji mogucnost da je garett napravljen samo za americko zemljiste i onda postoji mogucnost da se slabo pokazuje ovdje kod nas...samo jedna pretpostavka, nista vise
|
|||
|
|||
u svakom slucaju Dinicu i ja se prikljucujem cestitkama.....za pronalazak.....bravo
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Nemam namjeru nekoga da odvracam od kupovine, vidim da si rijesio da si ga kupis i nema tu sta vise da se prica oko toga...mogu ti samo zazeljeti mnogo srece i uspjeha u radu sa njime
|
|||
|
|||
vazi druze kako ti kazes...........hval a ti puno na zeljama......nadam se da cu imati uspeha.............. tj nadam se da cu naleteti na to sto budem trazio ali ipak pocinjem da razmisljam za neki drugi detektor kao sto je onaj minelabov SD 2200V2...........
|
|
|||
|
|||
Dinic
Slem i zlatnici nisu bili na istom mestu a vec sam rekao da je bilo vise zlatnika,nisu bili svi isti ali su vecinom 85% bili kao sto sam prikazao ovaj jedan primerak.
|
|
|