|
|||
|
|||
Julijanus slazem se sa tobom.
|
|
||||
|
||||
U potpunosti se slažem sa tobom kolega.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Dase nelazemo svi mi sanjamo o nekom velikom nalazu (ZLATO) ali uvek ima neko ali ili je vec nadjeno ili je suvise duboko.
Hobi se brzo zaboravi kad se nadje nesto vredno. Pozdrav svima na Netu |
|
||||
|
||||
Ima dve vrste tragaca:
Oni koji tragaju za srecom i oni koji su srecu ostavili kuci. pod "srecom" mislim na žene.
|
||||
|
||||
Svako ima pravo na svoje misljenje,jedno je jasno toga je bilo i bice,oraca,tragaca,z a i protiv toga,nemoj samo da mi neko soli pamet ja to radim iz ljubavi,svaki komad cuvam,nista prodao nisam niti cu itd....itd.....
Kod nas ne funkcionise nista i imamo dosta vecih problema od ovog ovde navedenog. |
|
|||
|
|||
Kad smo vec kod oranja kod mene mozda dvesta metara od sela i na glavnom putu neko je zapalio slamu i vatra predje na drugu njivu i izgore coveku psenica posle par dana je preorana, pitanje je da li je neko slucajno zapalio ili su oraci namerno zapalili i sto su dva reda kukuruza izgorena na susednoj njivi pri tome brazda mnogo izdigne zemlju i zatrpa komsijina dva reda zasada a kad ne nadju nista ostave njivu na pola uzoranu i jako je tesko posle poravnati.Zakljucak je da se ne boje policije jer oru pored puta, pitanje je dal su pitali gazdu jer su pola uzorali i na pustili i teren nije na toj njivi u blizini je sto znaci da su terene preorali a sad oru gde stignu.
|
|
|||
|
|||
ako vam je potrebna pomoc protiv oraca dodjite u Bosnu,naberete u sumi mina i poredate,onda prica da je teren dobar,pustite pricu da je gazda na putu sledecih 7 dana...i tako dodju na red i oraci .
zezam se,nije vrijedno ljudskih zivota ali bezobrazluk cesto nema granica ni mjere |
|
||||
|
||||
Ti sto oru pored puteva su dobro organizovani, stric im je glavni policajac, teca predcednik opstine, ujak advokat... Nekad je i Karleusa nadgledao svoju ekipu koja je orala pored puteva i niko im nije nista mogao. Obicnog tragaca cim ga vide da je samo upalio aparat pored puta posle pet minuta bice oteran ili uhapsen.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
E ovo je oranje !!!!! | miki13 | Novi vijek | 14 | 19.11.2010 01:17 |
Oranje i naoružanje | ЛазарС | Zanimljivosti | 3 | 07.11.2008 23:53 |